Samo ovo nije tačno. Ovde su poslednju izmenu napravili i prošle nedelje i stajala je 99-ta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Rankings
Collapse
X
-
Ma ne znam da li su uračunate dve nedelje GS kao jedna? Sad sam se malo pogubila
Ništa mora od početka da se računa
I prošle nedelje je stajalo 99-ta sa datumom od 9.09.Last edited by miloolja; 18-09-13, 20:23.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Moguće da sam prvo jedne, pa druge požurila, negde sam se preračunala, ali i ovi sa W su pogešili, ali prošle nedelje...
Nema veze, imamo više razloga da slavimo svakog ponedeljka
Sad moram da osmislim novu čestitkusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View Post
Majstor je usao u elitnu grupu igraca koji su bili 100 i vise nedelja na prvom mestu...Kad se samo pogledaju ta imena,to sve govori,u kakvom je drustvu...
Zaista fantastican uspeh,i drago mi je da je vec sad prebacio stotku.... Mada ja licno bi zrtvovao ovo prvo mesto,ali da dobije sledeca 2-3 slem finala,i ne mora da bude prvi
Prvo mesto ce sigurno izgubiti uskoro,ali 2014 velikan iz Srbije uzvraca udarac onako kako samo on zna
Comment
-
Kako je veličanstveno kada je čovek u mogućnosti da piše i menja istoriju, a već jeste. Ušao u devet, ući će i u pet sigurno, a ko zna možda i u dva velikana.
Last edited by miloolja; 23-09-13, 18:05.sigpic
Comment
Comment