Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gokara View Post
    Kakvi crni neprijatelji, to je samo lagano peckanje.
    To se tako kaže... nek ti objasni Aki, on sve zna.

Na Novaka Sandu, kakvo ti je to pitanje
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      To se tako kaže... nek ti objasni Aki, on sve zna.

Na Novaka Sandu, kakvo ti je to pitanje
      Ufff, dobro je, ja reko na Rodzera mislis
      Jer jedino Rodzer ume na brzaka, Novak ce to da otegne malo, pa se plasim zbog termina "derbija" ... da se ne preklopi.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja vala nemam neprijatelja, za tebe, Oljice ne znam.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sandu,

Da li sutra dobijas opkladu?

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Ufff, dobro je, ja reko na Rodzera mislis
            Jer jedino Rodzer ume na brzaka, Novak ce to da otegne malo, pa se plasim zbog termina "derbija" ... da se ne preklopi.
            Vala Rodžer Novaka na brzaka.... neće moći... ma otegnuće da se ne lažemo.... gledaću reprizu, odmah nakon... pazi pod navodnicama..... ...derbija...
            Ma šta ti znaš.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Sandu,

Da li sutra dobijas opkladu?
              Ovo je taj jedan jedini susret na sljaci, koji sam predvideo da ce imati ove godine, i primaci ce se Novak, a posle mogu na travi da se rgaju i na brzom hardu, bice cupavo. Na svim podlogama koje Novaku vise odgovaraju Fed ne moze do njihovog eventualnog susreta da dogura, i to je hendikep za Novaka u tom h2h fightu.
              Mislim da nece biti jos mnogo njihovih medjusobnih, sto bude vise to bolje po Novaka , jer ce moci da okrene na svoju stranu... videcemo.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Hoce li Novak biti sutra u Parizu ili Rimu?

Rodzer je svjez i ima jaki motiv.

Kladionice daju 72% Novaku

Comment

• Ma batalite više taj h2h... i onako matori nema nameru da ide u penziju, šta se sekirate, prestići će ga jednom
                  sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Vala Rodžer Novaka na brzaka.... neće moći... ma otegnuće da se ne lažemo.... gledaću reprizu, odmah nakon... pazi pod navodnicama..... ...derbija...
                    Ma šta ti znaš.
                    A i to sto kazes, sta znam ja. Bitna utakmica vas ceka sutra, mogu samo da zanislim sta ce sve biti na fudbalskom pdf-u ....
                    A vidis kako je Akisa dobar, jos ti i tepa, a ti tako prema njemu.
                    Sto se Novaka tice, ako dobije prvi set, uzece i mec, i to je to ...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Hoce li Novak biti sutra u Parizu ili Rimu?

Rodzer je svjez i ima jaki motiv.

Kladionice daju 72% Novaku
                      To je pitanje svih pitanja. Ako bude u mecu kao protiv Nisikorija nece biti problema, ako to bude pak kao u sf onda Roger ima veliku sansu. Ni sam ne znam sta da ocekujem.
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Najviše me interesuje kakav će Role sutra da izađe i počne, jer ovaj turnir nikada nije osvojio, a sigurno da želi jako... ove godine finale..ko zna šta će biti od sledeće...
                        sigpic

Comment

• Maksimalno naprzen, kako drugacije Samo se nadam da Novak nece izaci sav pogubljen kako to inace ima obicaj.

Btw gotivan je ovaj novi Vec mi je postao omiljen
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Bice Nole i u Rimu i u Parizu, jer se vrlo lako moze desiti da igraju finale RG, pa stoga nece Nole nista prepustiti slucaju.

Comment

• Nije poenta u tome. Ne ulazim (dublje) u to od čega Nebojša živi i šta radi, već sam prokomentarisala to u smislu da se ne priprema dobro za mečeve- sinoć je, recimo, doveo u zabludu sve gledaoce koji nisu pročitali zvanično obaveštenje da će se na RG nosioci postavljati kao i do sada. Da ne širim priču, Viško je dobar momak, poznajem ga dugo i gotivim ga. Uostalom, ko radi, taj i greši.

Ne moze da se zivi od komentatorskog (Tenisa) posla.
                              @cacanin
                              Last edited by Skaut; 16-05-15, 22:45.

Comment

• Sutra 2:0 za Novaka , laganica...
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

Comment

Working...
                                X