Federer jedini ima neke sanse sutra protiv Novaka dok Wawa nema. Federer je jedini kod kojeg ne prolazi Novakovo davljenje i mlevenje protivnika, na kojoj god podlozi. Protiv njega Novak mora ipak da pali motivaciju i agresivnost
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2015.
Collapse
X
-
@NI
Ma sve ok
Ne sporim da je favorit protiv bilo koga od zemljaka sto se tice igrackih kvaliteta ali ne igraju samo oni. Motiv i zelja takodje igraju bitnu ulogu a Federer zarko zeli ovaj trofej. Novak je glavom znamo vec gde.
Jasno je to meni sve samo konstatujem, kao i ti, da je steta sto su stvari tako postavljene. Postoji realna opasnost da u slucaju neuspeha dozivi krah u ostatku sezone, sto mu se desavalo ranijih godina. To ce biti prava katastrofa jer je ove sezone najbolji sa podebelom marginom.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Nemam ja veze sa timhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMislio sam da su Barselona i Madrid bili kljucni turniri za izdanje na RG-a. Evo reci mi iskreno kako mislis, odnosno kako zamisljas u tvojoj glavi da Nadal osvoji ove sezone RG? Kako je to moguce? Osim ako ne ispadnu u prvo kolo Novak i svi ostali nositelji, pa da treba u finalu da igra sa Albertom Ramosom, mada i tada je diskutabilno sta ce da uradi.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Matrim Cauthon View PostMoze neki dobar strimsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by gokara View PostOva Marija opasno prognozira.
Valjda će omašiti za Novaka, a voleo bih da omaši i Feda sutra pa da nastavimo peglati h2h.
Večeras je Vavrinka dobro počeo pa se ukočio,ali tako beše i sinoć.Samo Fed ako dobije biće na iskustvo.A Vavrinka igra odlično cele nedelje i zaslužuje bar finale.
Originally posted by bojanaBG View PostJedino sto mi nije jasno je zasto ga novinari ne salju u penziju, zasto mu ne postavljaju to pitanje, jer Feda salju u penziju jos od 2008., a za Nadala su svi zabrinuti
Originally posted by Marija81 View PostSergej rekao sve,na pravi način
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Стан решио да им покаже која се чарапа на коју ногу облачи!!!
проблем са овим трошним тереном је у томе што није утабан... нови терени лепо изгледају али је као да играш по песку, кад проклизаш оставиш рупе и бразде, обично се пусти да играчи играју и да га утабају, али и ваљак мора то да стисне... тако је увек са новим теренима, што више ставиш шљаке то је већа ораница.......Last edited by Žika; 16-05-15, 20:37.sigpic
Comment
-
Jebem ti teren, izvinjavam se na recniku...
Sent from my HTC posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment