Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Teren je loš. Onaj sloj šljake koji je odneo vetar su nadomestili ali se to nije homogenizovalo sa podlogom zbog vlage.
    sigpic

Comment

• Misli li još neko kao ja da Novakova pobeda na RG neće imati istu težinuako do nje ne dođe preko Rafe.
      Bilo u QF, SF ili finalu.

Comment

• Misliš manje će mu biti slatko ako je osvoji preko Endija, odnosno, sada vidim ne igra uopšte protiv Rafe? Ma kakvi. možda i pomisli na tako nešto dok bude dizao pehar..al nema veze..samo da ga podigne.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
          Misli li još neko kao ja da Novakova pobeda na RG neće imati istu težinuako do nje ne dođe preko Rafe.
          Bilo u QF, SF ili finalu.
          Mislim ja, ali mislim jos nesto: "Bas me briga."

Pariz toliko znaci za Novaka i njegovu karijeru da je sve jedno kako ce doci do titule. Sa sedam w/o ili najfantasticnijom pobjedom protiv Rafe u finalu.

Comment

• Iskopa ga Novak ,kaze Visko ko god pobedi veceras Djokovic je sutra autsajder u finalu

Comment

• Pomislila sam da misli na Novaka...meni je apsolutno svejedno...iako bih naravno volela da mu napokon skine skalp tamo. To su sitnice.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Misliš manje će mu biti slatko ako je osvoji preko Endija, odnosno, sada vidim ne igra uopšte protiv Rafe? Ma kakvi. možda i pomisli na tako nešto dok bude dizao pehar..al nema veze..samo da ga podigne.
                Slažem se, samo da ga podigne.
                Mada, sećam se izjave Mekinroa posle prošlogodišnjeg finala kad je rekao da je to poslednji RG koji je Nadal osvojio.
                Stari lisac je nanjušio stvari, tako da i nije bitno dali je Rafa na putu.

Comment

Slažem se, samo da ga podigne.
                  Mada, sećam se izjave Mekinroa posle prošlogodišnjeg finala kad je rekao da je to poslednji RG koji je Nadal osvojio.
                  Stari lisac je nanjušio stvari, tako da i nije bitno dali je Rafa na putu.
                  Kafeljnikov je to izjavio.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                    Kafeljnikov je to izjavio.
                    Ubeđen sam da je Mekinro, pročitao sam tu izjavu. Ali nema veze.
                    Slažeš li se ti sa izjavom, mnogo je bitnije nama na ovom forumu.

Comment

Ubeđen sam da je Mekinro, pročitao sam tu izjavu. Ali nema veze.
                      Slažeš li se ti sa izjavom, mnogo je bitnije nama na ovom forumu.
                      Nije Mek garant. Inače ta izjava sve više dobija na utemeljenju. Još da prođe RG pa bi mogla poprimiti karakter vizionarske.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                        Nije Mek garant. Inače ta izjava sve više dobija na utemeljenju. Još da prođe RG pa bi mogla poprimiti karakter vizionarske.
                        Prelepo rečeno.
                        Hvala.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Navras brine hoce li Federer uzeti Rim. A meni sve jedno je. Samo je Pariz bitan.
                          Prilicno ekstenzivno tumacenje mojih reci i naravno netacno. Navras samo procenjuje sanse na osnovu okolnosti koje prate sve izvesnije finale.

Bitni su i London i Njujork, meni podjednako kao i Paris, i upravo to opsesivno nametanje Parisa kao neceg sudbonosnog i jedino bitnog proizvodi ogroman kontraefekat. Kako kod Novaka tako i kod navijaca. Meni bi bilo draze da se ponovi 2011. nego da uzme samo Paris jer kad se bude svodila sezona racunica je jasna: 3>2. Bilo bi naravno super da uzme RG i kompletira slemove ali nista tragicno ako to ne uradi.

Pomalo se osecam privilegovanim sto stvari posmatram na takav nacin.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Kako su mi simpaticni ljudi koji o sebi pricaju u trecem licu
                            Sto se sutrasnjeg finala tice ja bih vise voleo Feda, jer mislim da ce lakse sa njim da izadje na kraj a i zbog "peglanja" h2h
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                              Prilicno ekstenzivno tumacenje mojih reci i naravno netacno. Navras samo procenjuje sanse na osnovu okolnosti koje prate sve izvesnije finale.

Bitni su i London i Njujork, meni podjednako kao i Paris, i upravo to opsesivno nametanje Parisa kao neceg sudbonosnog i jedino bitnog proizvodi ogroman kontraefekat. Kako kod Novaka tako i kod navijaca. Meni bi bilo draze da se ponovi 2011. nego da uzme samo Paris jer kad se bude svodila sezona racunica je jasna: 3>2. Bilo bi naravno super da uzme RG i kompletira slemove ali nista tragicno ako to ne uradi.

Pomalo se osecam privilegovanim sto stvari posmatram na takav nacin.
                              1.
                              Izvinjenje ako sam te pretjerano krivo interpretirao.

2.
                              Novak ce sutra biti jasan favorit i protiv Federera i protiv Vavrinke. Tu se ne slazemo. Favoriti ne pobjedjuju uvijek.

3.
                              Najvazniji je Pariz, zato sto ga nema. Steta je je sto je to postala opsesija. Ta opsesija ima kontraefekt, ali tu nema pomoci. Novak nece zivjeti u miru sa samim sobom dok ne osvoji Pariz. Nedostatak Pariza ce nastaviti da mu komplikuje karijeru.
                              Last edited by NI; 16-05-15, 17:58.

Comment

• ponoviće se 2011,ali obratno,Novak neće dozvoliti Federeru da osvoji Rim..može pasti nekakav prstić u nebo

Comment

Working...
                                X