Nemojte se varati! Nadal ide na 10 titulu u Parizu. Jeste li mu slusali konferenciju za stampu? Kaze izmedju redova: "Nikada mi Vavrinak ne bi bio dovoljno blizu u Parizu. Ovo ne bi mogao napraviti." 100% je u pravu, pod uslovom da ne pada kisa i da ne montiraju reflektore.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostA Xisca u bedaku, nadala se da ce drugacije da provodi to slobodno vreme
A on se zalepio za ker-po ... magarac !sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Hoce David daa servira prvi. Da pokvari Novaku koncepcijusigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostDavid dobro dođe za podizanje forme.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ala se primio na dropove kao nenormalan. Osvaja na servisu podosta jeftinih poena i to je dobro.sigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOvo je za mene skroz ocekivano, ne moze Novak vecno igrati u tri setova i igrati lose. Ostaje na njega da dovrsi posao, ima 5-3, bolji je igrac na terenu, jos da odradi ostatak posla..
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment