Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iz aspekta nadalovih navijaca mec nije bio odlican, ni malo, ali nemam nista protiv ako mislis da je mec bio odlican. To je moje mislenje jednostavno, da je Nadal bio barem malo na nivo, pobjedio bih lako u dva seta.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
    OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Ok taj gem na 4:3, ali sta je bilo u TBu na 6:2 za Nadala?
      Jbg., kad Stan krene da gadja linije sa obe strane i to sa po 140km/h, 150 km/h tesko da bilo ko moze da se odbrani.

A takodje, ona 2 poraza od Fonjinija, pa donekle i poraz od Mareja je ono sto trenutno najvise steti Nadalu, tj. igraci u svlacionici su shvatili da je Nadal pobediv na sljaci.
      Da nije choknuo taj gem ne bi ni došlo do TB,ali jeste Stan odigrao fascinantno od 6:2,tu se Rafi ne moze ništa zameriti

Za ovo drugo se slažem,sad većina igrača izlazi na mec sa Rafom sa saznanjem da mogu zabeleziti veliku pobedu,ali opet samo 5,6 igrača ima realno šansu za to

Stefan misli da bi juce Rafu dobio i Lajovic,nije Rafa loše igrao,bio je sasvim dobar(igrački),ali je isto tako Stan bio odličan,Rafa mu nije smeo dozvoliti da se razigra,sve u svemu dobar mec je bio
      Last edited by Srkisa; 16-05-15, 14:20.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Iz aspekta nadalovih navijaca mec nije bio odlican, ni malo, ali nemam nista protiv ako mislis da je mec bio odlican. To je moje mislenje jednostavno, da je Nadal bio barem malo na nivo, pobjedio bih lako u dva seta.

Pa normalno da nije odlican kad je Nadal puko

Ali ne znam da li neko gleda Halep i CSN, u 3. setu 8 gemova i 8 brejkova, sad ce i 9. brejk
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Iz aspekta nadalovih navijaca mec nije bio odlican, ni malo, ali nemam nista protiv ako mislis da je mec bio odlican. To je moje mislenje jednostavno, da je Nadal bio barem malo na nivo, pobjedio bih lako u dva seta.

Druze Nadal je fizicki i te kako na nivou sve stize al psihicki nije to jes melje buraniju a cim mu dodje protivnik iz top 10 i drzi nivo on puca u prelomnim situacijama.Njemu vraski treba pobeda nad jakim protivnikom a on je ove godine nazalost nema.Samopuzdanje se jako tesko stice a vrlo lako gubi.Koliko je samo puta Djokovic prico o tome i dalje prica.I jos nesto nekako mi Nadalovi udarci deluju previse mlako nit ima one dubine salje kratke lopte nit ima one razorne moci u njegovom forhendu.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
            Druze Nadal je fizicki i te kako na nivou sve stize al psihicki nije to jes melje buraniju a cim mu dodje protivnik iz top 10 i drzi nivo on puca u prelomnim situacijama.Njemu vraski treba pobeda nad jakim protivnikom a on je ove godine nazalost nema.Samopuzdanje se jako tesko stice a vrlo lako gubi.Koliko je samo puta Djokovic prico o tome i dalje prica.I jos nesto nekako mi Nadalovi udarci deluju previse mlako nit ima one dubine salje kratke lopte nit ima one razorne moci u njegovom forhendu.
            Boki pa ja upravo to pricam. Fizicki je skroz ok, juce je stizao nemoguce lopte, trcio kao lud, ali glava mu nije tu. Ne znam stvarno o cemu je problem, proslo je dosta vreme nakon operacije slepog creva, nije to razlog svakako. Meni je bas pao zal juce kad ga je reziser dao u kadru nakon drugog pretrpljenog brejka u drugom setu. Obicno on sedi, pije vodu I mrda sa nogom u mestu, a sad je imao navednatu glavu I ruke vrz glave. Bas mi bilo tesko, kao njegov navijac, a mogu da zamislim kako je bilo njemu...

OVAKO

Comment

• Originally posted by Navras View Post
              Eh da je Rafi samo problem samopouzdanje lako bi on, kljucni problem je igra. Sinoc fh-om nista nije mogao da napravi, tim udarcem je u osmom gemu vratio Wawrinku u mec sa 4 ili 5 gresaka. Nema ostrine u udarcima, nema one penetrativne moci kao nekad. Servis mu je takodje prilicno klimav. Cim udarci zakazu pada i samopouzdanje i onda se desavaju porazi kao sinoc. No, i tako kljakav je i dalje dovoljno dobar za 90% toura.
              Pa sjeti se samo koliko mu je forhend dijagonala pre 7,8 godina bila mocno oruzije koliko je sa njom tero protivnike u publiku sa spinom znaci loptice slao preko glave i normalno i ako uspeju da vrate celi teren mu ostaje prazan,znaci samo taj udarac je forsiro dosadno bilo za gledanje kako na istu foru uzima protivnike.Pogledaj danas tog udarca vise nema,o servisu da ne pricam koliko je samo na njemu ofalio...Sve mu skripi....

Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Boki pa ja upravo to pricam. Fizicki je skroz ok, juce je stizao nemoguce lopte, trcio kao lud, ali glava mu nije tu. Ne znam stvarno o cemu je problem, proslo je dosta vreme nakon operacije slepog creva, nije to razlog svakako. Meni je bas pao zal juce kad ga je reziser dao u kadru nakon drugog pretrpljenog brejka u drugom setu. Obicno on sedi, pije vodu I mrda sa nogom u mestu, a sad je imao navednatu glavu I ruke vrz glave. Bas mi bilo tesko, kao njegov navijac, a mogu da zamislim kako je bilo njemu...

Nemoj me drzat za rec al ja mislim nakon tih silnih povreda posto je imo toliko vremena slobodnog da mu je polako tenis izaso iz vidogruga,znas i sam da covek igra poker djavolska je to igra znam iz licnog iskustva....Odluto mu fokus nije 100% u tenisu.

Recimo meni smesno deluje ova masa koju je nabio kruci je nema one elasticnosti kao pre,ja da sam na njegovom mestu skino bi ovu masu i vratio elasticnost.

Comment

• Boki, koristi edit, nemoj da flodujes temu sa uzastopnim postovima
                to se tolerise samo tokom meceva

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Boki, koristi edit, nemoj da flodujes temu sa uzastopnim postovima
                  to se tolerise samo tokom meceva
                  Boki, sta znaci flodovati?
                  Jbt imamo dva Bokija sada , muskog i zenskog

Boki (muski) on igra poker razonode radi i jer se nalozio na tu igru. I dobro je da ima jos neke okupacije sem tenisa, pomaze psihi... Nije to do pokera ...
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post

Boki (muski) on igra poker razonode radi i jer se nalozio na tu igru. I dobro je da ima jos neke okupacije sem tenisa, pomaze psihi... Nije to do pokera ...
                    Kad porastes, samo ce ti se kazati

sigpic

with experience.

Comment

Ma nema nista lose al manje vremena provodi trenirajuci a vise igra poker razonode....

Comment

• Prosla Carla dalje, zanimljiv mec su odigrale, posebno ovaj 3.set
                        Inace, jednorucni Carlin bh je nesto najlepse trenutno u zenskom tenisu

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                          Ma nema nista lose al manje vremena provodi trenirajuci a vise igra poker razonode....
                          Isto on vremena provodi trenirajuci, ako ne i vise sada nego inace. Samo sto slobodno vreme (vreme koje svakako ne bi trosio na treninge) provodi igrajuci hold'em... i to je to.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nema sanse da ova Navaro ne koristi nesto najblaze receno sumnjivo.
                            sigpic

Comment

• Дошло време да се од сваке Рафине победе прави капитал, а он сада слабије резултате има од Батисте Агута... али Стану мора да се скине капа јер и он је играо као за медаљу.... ове године и он некако одсутан на теренима али ово је био баш залогај јер и слабог Рафу победити је капитал и баш добар трофеј.... можда је ово залет за титулу, али и Федерер се нешто пита овде..

јуче смо стрепели за Нолета, а данас би требало да буде дан одушка пред финали и обрачун са Федерером.. у међусобном сусрету да одлуче ко ће се одлепити са бројем мастерс титулама... / јао кад Федерер почне да излази на мрежу/ опет стрепим!
                              sigpic

Comment

Isto on vremena provodi trenirajuci, ako ne i vise sada nego inace. Samo sto slobodno vreme (vreme koje svakako ne bi trosio na treninge) provodi igrajuci hold'em... i to je to.
                                A Xisca u bedaku, nadala se da ce drugacije da provodi to slobodno vreme

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X