Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AIRBORNE View Post
    A Bojana reci mi da li sada Rafa takodje gubi i termine meceva na koje je navikao? Npr. vise nece igrati poslednje meceve dana nego ono, pre podne, popodne kad je sunce najmocnije?
    E nisam videla pitanje

Pa ja sam licno iznenadjena danasnjim rapsoredom, bilo mi je logicnije da Nadalu daju Fedov termin, u sred dana, jer Nadal voli sunce i tada je najjaci, a da Fedu uvale po obicaju nocni termin.

Sto se tice RGa, tamo nema vecernjih termina, nema reflektora, tako da tu ne mogu nista posebno da uticu, tu samo vremenske prilike ili neprilike mogu da uticu.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ma i ako Rafa izgubi RG nije za njega katastrofa jer posle toga apsolutno nista ne brani moze samo da dobija.
      Realno bitnije mu je da se vrati formom nego da osvoji RG nikakvom igrom... mada takvo osvajanje RG je prakticno nemoguce.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        U pravu je Bojana,Stefi.Samopouzdanje mu je na nuli,a ako i na RG pukne biće teško da se oporavi u nastavku sezone.Ako pak uspe,onda će i krenuti dalje.
        Mislio sam da su Barselona i Madrid bili kljucni turniri za izdanje na RG-a. Evo reci mi iskreno kako mislis, odnosno kako zamisljas u tvojoj glavi da Nadal osvoji ove sezone RG? Kako je to moguce? Osim ako ne ispadnu u prvo kolo Novak i svi ostali nositelji, pa da treba u finalu da igra sa Albertom Ramosom, mada i tada je diskutabilno sta ce da uradi.
        OVAKO

Comment

• Hvala Bojana, u svakom slucaju morace da se navikava na "promene" na RG. S
          ad` kada mu budi konobari donosili cesmovacu umesto flashirane alpske vode ima da cuti i trpi
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Mislio sam da su Barselona i Madrid bili kljucni turniri za izdanje na RG-a. Evo reci mi iskreno kako mislis, odnosno kako zamisljas u tvojoj glavi da Nadal osvoji ove sezone RG? Kako je to moguce? Osim ako ne ispadnu u prvo kolo Novak i svi ostali nositelji, pa da treba u finalu da igra sa Albertom Ramosom, mada i tada je diskutabilno sta ce da uradi.
            Jednostavno, to je RG, ima samo 1 poraz u poslednjih 10 godina i treba ga dobiti u best of 5 mecu.
            Ne kazem da ce osvojiti, Djokovic je jasan favorit, ali tvrdim da ako ne osvoji, to ce ga bas unistiti do kraja sezone, a pitanje je sta ce dalje biti

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
              Al zato znaju ko je Nikola Pjetrandjeli i jebena Lea Perikoli.
              Ma čak je i to omanuo Viško, jer je večeras pored gspođe Perikoli sedeo Manolo Santana i posmatrao Rafin meč.
              Gosn. Nikola Pjetranđeli nije uopšte posmatrao večerašnji meč jer se čoveku spava.
              Viško ladno proglasi Santanu za Pjetranđelija, a ja umro od smeha.
              Last edited by Borhes054; 16-05-15, 00:19.

Comment

• Federerovce odjednom opet zanima tenis

E Rafa, Rafa ...
                Raspao se u TB , opasno oduvan sa terena u drugom, i opet vristi na svoj poen kod 15 0 u Stanislasovom servis gemu, neverovatan lik..
                Stan da friend na kameri pise twitt RFu... kuda ide ovaj tennis...
                Similis simili gaudet

Comment

• Ova Marija opasno prognozira.

Valjda će omašiti za Novaka, a voleo bih da omaši i Feda sutra pa da nastavimo peglati h2h.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                    Federerovce odjednom opet zanima tenis

E Rafa, Rafa ...
                    Raspao se u TB , opasno oduvan sa terena u drugom, i opet vristi na svoj poen kod 15 0 u Stanislasovom servis gemu, neverovatan lik..
                    Stan da friend na kameri pise twitt RFu... kuda ide ovaj tennis...
                    Kad nas nije zanimao tenis?

a i to sto ne komentarisemo ovde, ne znaci da ne komentarisemo negde drugde

sigpic

with experience.

Comment

• Nadal je i dalje prvi favorit na RG. Ranjeni lav je najopasniji lav
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                        Nadal je i dalje prvi favorit na RG. Ranjeni lav je najopasniji lav
                        A gde si bio do sada? Dosta ranije sam ocekivao ovaj post, maksimum 10 minuta nakon poraza od Stana.
                        I Navras je zardjao.
                        OVAKO

Comment

Meni nije jasno sta se to dogadja sa Nadala, ali zaista. Juce imao 0 UE u celom mecu sa Isnera, znaci NULA iz igre, a ukupno 3 jer je napravio 3 duple u prvom setu. Danas 23, mada mislim da je imao vise koje mu se valjda uracunate kao iznudjene. Ovo nije isti covjek od ranije, raspada se kao kula od karata, stvarno mi ga je zao kao njegov navijac.
                          Na RG-u nema promil sanse, a bojim se i za nastavak sezone jer sledi trava, pa onda beton u Americi, turnire gde sa ovakvom formom nema sta da trazi, odnosno bolje da ih preskoci nego da izgubi od neko kao Paire ili Stakovski pa da se dodatno blamira.

Nek mu je Bog na pomos, ali ovo ce biti katastrofalna sezona za njega, nazalost.

Kako to nije jasno? Sve je jasno kao dan!

Igracki je Rafa vrhunskom nivou, ali takmicarski nije. On, koji je najveci sampion u istoriji, ne moze da dobije nista sto je iole kriticno. Jednostavno chokne.

I ko god moze napraviti mec izjednacen sa njime, ima solidne sanse da ga pobijedi. Na suvoj sljaci, po suncu, manje vise, niko ne moze napraviti izjednacen mec sa njime. U uslovima kao sto su bili veceras, inspirisani Vavrinka moze, mozda bi mogao cak i Berdih, definitivno Mari, Nishikori i Fonjini. Da li bi mogao Federer? Nisam siguran. Novak moze napraviti mec izjednacen i na suvoj sljaci.

Imamo isto pravilo kao i u Madridu. Protiv Berdiha sjano, protiv Marija prvi set vrlo dobro, drugi set ozbiljan pad. Ovdje, protiv Iznera sjajno, protiv Vavrinke prvi set vrlo dobro, drugi set ozbiljan pad. U oba ta meca bi slavio da dobio prvi set.

Meni je najintersantnija psihologija. Vavrinka je trebao da chokne prvi, ali zna da Nadal ima problema i zato nije choknuo.

Svejdno Nadal moze osvojiti Pariz, jer se igra po danu. Ako bude toplo vrijeme, ko moze da napravi mec izjednacenim? Novak. A postoje najmanje 3-4 igraca koji mogu da pobijede Novaka. Osim toga Nadalu bi serija Fonjini, Wawrinka, Mari jako digla samopouzdanje.
                          Last edited by NI; 16-05-15, 01:03.

Comment

A gde si bio do sada? Dosta ranije sam ocekivao ovaj post, maksimum 10 minuta nakon poraza od Stana.
                            I Navras je zardjao.
                            Godine
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Kako to nije jasno? Sve je jasno kao dan!

Igracki je Rafa vrhunskom nivou, ali takmicarski nije. On, koji je najveci sampion u istoriji, ne moze da dobije nista sto je iole kriticno. Jednostavno chokne.

I ko god moze napraviti mec izjednacen sa njime, ima solidne sanse da ga pobijedi. Na suvoj sljaci, po suncu, manje vise, niko ne moze napraviti izjednacen mec sa njime. U uslovima kao sto su bili veceras, inspirisani Vavrinka moze, mozda bi mogao cak i Berdih, definitivno Mari, Nishikori i Fonjini. Da li bi mogao Federer? Nisam siguran. Novak moze napraviti mec izjednacen i na suvoj sljaci.

Imamo isto pravilo kao i u Madridu. Protiv Berdiha sjano, protiv Marija prvi set vrlo dobro, drugi set ozbiljan pad. Ovdje, protiv Iznera sjajno, protiv Vavrinke prvi set vrlo dobro, drugi set ozbiljan pad. U oba ta meca bi slavio da dobio prvi set.

Meni je najintersantnija psihologija. Vavrinka je trebao da chokne prvi, ali zna da Nadal ima problema i zato nije choknuo.

Svejdno Nadal moze osvojiti Pariz, jer se igra po danu. Ako bude toplo vrijeme, ko moze da napravi mec izjednacenim? Novak. A postoje najmanje 3-4 igraca koji mogu da pobijede Novaka. Osim toga Nadalu bi serija Fonjini, Wawrinka, Mari jako digla samopouzdanje.
                              Sve je ovo ok NI ali te price oko vremenske uslove vise ne piju vodu. Imao je on suncano vreme i protiv Fogninija pa je izgubio glatko. Nije do vremena, do njega je, ne moze da se sastavi psihicki, totalno je poremecen.

P.s. Nadal ove sezone ne moze osvojiti RG, tacka.
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                                Nadal je i dalje prvi favorit na RG. Ranjeni lav je najopasniji lav
                                Ma malo zezas. Ali imas u jednome pravo.

Da je veceras pobijedio, Rafi bi sanse za RG porasle. Ovako su ostale iste. Novak 50%, Rafa 25%, svi ostali 25%.

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Sve je ovo ok NI ali te price oko vremenske uslove vise ne piju vodu. Imao je on suncano vreme i protiv Fogninija pa je izgubio glatko. Nije do vremena, do njega je, ne moze da se sastavi psihicki, totalno je poremecen.

P.s. Nadal ove sezone ne moze osvojiti RG, tacka.
                                Prvo, to je bilo u Barseloni. Nadal je digao formu od tada. Drugo, nije izgubio glatko. Fonjini je odigrao izvanredno 1. set, u drugom je Nadal choknuo. Isto kao protiv Vavrinke i Marija. Fonjini moze da udara lopticu rano i on je uvijek neugodan za Nadala.
                                Last edited by NI; 16-05-15, 01:06.

Comment

Working...
                                X