Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valjda ce se ispuniti zelja svima nama pa cemo Fedal gledati vec u qf-u RG-a
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Nego,hoće sutra i Mirka biti na tribinama?Sten sutra lagano,a čini mi se i prekosutra .
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Nego,hoće sutra i Mirka biti na tribinama?Sten sutra lagano,a čini mi se i prekosutra .
        Porodica mu nije u Rimu...
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Onda gubi sigurno,nema ko da ometa Stena
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Ali poenta je da nece, i to je bilo vec u vestima, a Visko to ocigledno nije procitao, to je poenta price, da je komentator koji se vise ne sprema za meceve.
            I ja sam to primetila. Ima ga svuda- dja neka škola tenisa, dja kurs sportskog novinarstva... dok je radio samo ovaj posao, bio je sjajan u tome.

Comment

• Stan je imao svoj dan,kad on ima svoj dan najgori je mogući protivnik,Rafa nije imao sreće sto je naleteo na njega,ali da je mogao dobiti mogao je,stari Rafa bi ovo resio i to u dva seta

Comment

• Al zato znaju ko je Nikola Pjetrandjeli i jebena Lea Perikoli.

Comment

• Meni nije jasno sta se to dogadja sa Nadala, ali zaista. Juce imao 0 UE u celom mecu sa Isnera, znaci NULA iz igre, a ukupno 3 jer je napravio 3 duple u prvom setu. Danas 23, mada mislim da je imao vise koje mu se valjda uracunate kao iznudjene. Ovo nije isti covjek od ranije, raspada se kao kula od karata, stvarno mi ga je zao kao njegov navijac.
                  Na RG-u nema promil sanse, a bojim se i za nastavak sezone jer sledi trava, pa onda beton u Americi, turnire gde sa ovakvom formom nema sta da trazi, odnosno bolje da ih preskoci nego da izgubi od neko kao Paire ili Stakovski pa da se dodatno blamira.

Nek mu je Bog na pomos, ali ovo ce biti katastrofalna sezona za njega, nazalost.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Meni nije jasno sta se to dogadja sa Nadala, ali zaista. Juce imao 0 UE u celom mecu sa Isnera, znaci NULA iz igre, a ukupno 3 jer je napravio 3 duple u prvom setu. Danas 23, mada mislim da je imao vise koje mu se valjda uracunate kao iznudjene. Ovo nije isti covjek od ranije, raspada se kao kula od karata, stvarno mi ga je zao kao njegov navijac.
                    Na RG-u nema promil sanse, a bojim se i za nastavak sezone jer sledi trava, pa onda beton u Americi, turnire gde sa ovakvom formom nema sta da trazi, odnosno bolje da ih preskoci nego da izgubi od neko kao Paire ili Stakovski pa da se dodatno blamira.

Nek mu je Bog na pomos, ali ovo ce biti katastrofalna sezona za njega, nazalost.
                    RG je njemu odlucujuci turnir ove sezone, pa cak i za nastavak karijere i za konacan broj slemova.

To je jasno vec 2,3 meseca, a posle ovih turnira na sljaci je postalo kristalno jasno da ga samo titula na RGu moze spasiti.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Bojana da li si videla moje pitanje ?
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nije Rafa bio los koliko vi opisujete....Stanu ide kredit za fenomenalne razarajuce udarce koji su Rafu ucinili nemocnim....Malo ko je u stanju da ga dobije na Garosu... Ovakvim fh ga je i Soder dobio ....
                        Bravo Stan, navijam za njega u Parizu da prikaze ovu divnu igru...
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          RG je njemu odlucujuci turnir ove sezone, pa cak i za nastavak karijere i za konacan broj slemova.

To je jasno vec 2,3 meseca, a posle ovih turnira na sljaci je postalo kristalno jasno da ga samo titula na RGu moze spasiti.
                          Nema sanse Bojana, Barselona i Madrid su bili kljucni turniri za njega, ajde Barselona je prosla nekako, ali to u Madridu nije smeo da dozvoli. On bez titula na sljaci i bez nikakve forme nema teoretske sanse na RG-u, ma nek bude suncano 50 dana za redom ako hoce, nista ga ne moze spasiti. Covjek ne moze da poveze 2 dobra meca za redom, u stanje je da izgubi od Lajovica tek tako. Zalno ali to je realnost.
                          OVAKO

Comment

• I sad bi kao trebalo da me brine sudbina Nadala, kao i sve druge koji su večeras navijali protiv njega.
                            sigpic

Comment

• U pravu je Bojana,Stefi.Samopouzdanje mu je na nuli,a ako i na RG pukne biće teško da se oporavi u nastavku sezone.Ako pak uspe,onda će i krenuti dalje.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Zao mi je Nadala!

Od ovakvog Nadala Novak ne moze da izgubi. Ali zato moze od ovakvog Vavrinke, Marija, Nishikorija i Federera.
                                prekrizi Nisikorija i Federera,nemaju oni snage za 5 setova na Pariskoj prasini

Comment

Working...
                                X