Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cacanin View Post
    Stefi zelis li vrhunski tenis i da se Rafa muci pa cak izgubi ili ocajan tenis a da Rafa dobije?

Kei je krenuo na sve ili nista, bice opasno.
    Ja zelim da Nadal pobedjuje, nista vise. Ali ovako kad gledam vakve meceve kao neutralac onda zelim dobar tenis, pa nek pobedi onaj ko igra bolje. Za sada Novak igra bolje, ali Nisikori igra uzasno. Mada, u drugi set je povecao nivo igre, da vidimo do kada ce da ga drzi.
    OVAKO

Comment

• Uslovi za igru su jako teski, zato sve to izgleda kao mucenje.

Comment

• Samo servis set spasava

Comment

• Kei je zaigrao na sve ili nista, treba izdrzati pritisak ali servis je stao.

Da, to je ono za sta je Kei kadar a sto mu Novak nije dozvoljavao u prvom.
          Last edited by Navras 16950; 15-05-15, 17:22.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Ja zelim da Nadal pobedjuje, nista vise. Ali ovako kad gledam vakve meceve kao neutralac onda zelim dobar tenis, pa nek pobedi onaj ko igra bolje. Za sada Novak igra bolje, ali Nisikori igra uzasno. Mada, u drugi set je povecao nivo igre, da vidimo do kada ce da ga drzi.
            Onda me razumes.

Rekoh da ce biti opasno Kei poceo da lupa pa sta bude i pogadja.

Comment

• Kei momentalno igra u transu, ali mislim da ga nece mnogo drzati.
              OVAKO

Comment

• Nije ovo na sve ili nista, ovo je klasicno preslisavanje.
                Preslisava mali slepcic iz Japana indijanac mali, naprzeni ....
                A ovaj na ne moze razmenu pristojnu da dobije ne moze jednostavno to je iznad njegovih trenutnih mogucnosti ...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Aj sad da vidimo, ali ovo ide u treći.

Comment

• I onda mi posle dodju Novakovi navijaci (neki) i vicu dajte Keija, dajte Keija da dokazemo mi neke stvari .... Evo vam ga sad pa ... bolje da ne pisem dalje ....
                    Daleko mu lepa kuca i zreb na RG i sve ...
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Tačno se vidi ono što napisah noćas-Novakov drugi servis i BH Nišikorija ključne stvari.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ko je reako da Kai igra lose?

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Nije ovo na sve ili nista, ovo je klasicno preslisavanje.
                          Preslisava mali slepcic iz Japana indijanac mali, naprzeni ....
                          A ovaj na ne moze razmenu pristojnu da dobije ne moze jednostavno to je iznad njegovih trenutnih mogucnosti ...
                          Zaigrao je va bank, prego granice rizika jer je shvatio da ga Novak pece na tihoj vatri i da se nece dobro provesti ako nesto ne pokusa da promeni. U kombinaciji sa Novakovim padom pogotovo na servisu to mu je proslo.

Naravno da ne moze, Kei je dominantniji igrac sa osnovne u razmenama. Novak svesno od toga bezi ceo mec.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Nisikori igra kao u transu. Lupa vinere maltene negledajuci.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Ko je reako da Kai igra lose?
                              Igrao je OCAJNO ZIVI OCAJ, dok ga ovaj nas nije uigrao i razigrao.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Ko je reako da Kai igra lose?
                                Ja. U prvom setu imao 3 W i 16 UE. To ako je dobro ondak ok.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X