Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    A sta je sa Nisikom? Ne gledam ga, ali vidim po rezultatu da se pati?
    Gleda li ga ko ?
    Ja sam tek sad prebacila, jako udara Vesely i sve pogadja, Kei malo vise gresi, ali mislim da ce Nishikori ovo da preokrene

Sent from my HTC posto mi se moze
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
      Skot nastavlja gde je stao u Madridu. Bice zanimljivo videti njegov duel sa Davidom u qf, ako do tog meca dodje.
      Postoje oni koji su uvijek tvrdili da bi sljaka trebala biti najbolja Marijeva podloga. I nije on toliko bio bez rezultata. Jednom je Nadala doveo do 3 seta u MC-u. Imao je i protvi Novaka i protiv Rafe brejk prednosti u trecem set u Rimu. Protiv Novaka 2011. Dva puta polufinlista na RG-u. Jednom je imao vrlo ravnopravan mec sa Rafom.

Ipak on treba da dokaze da je ravan top sljakasima kad su oni u dobroj formi i kad se igra u uslovima koji nisu toliko povoljni za Marija. Ferer je jedan od njih. Ali nisam siguran kako bi Mari prosao protiv Almagra jucer da je bio umjesto Novaka. Tu je i Raonic ako je zdrav. I naravno top ekipa Federer, Novak i Nadal.

Comment

• Ana opasulji se više, dokle ćeš da gubiš mečeve Dobro, možda uspe nekim čudom da dobije treći set protiv Gavrilove

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Postoje oni koji su uvijek tvrdili da bi sljaka trebala biti najbolja Marijeva podloga. I nije on toliko bio bez rezultata. Jednom je Nadala doveo do 3 seta u MC-u. Imao je i protvi Novaka i protiv Rafe brejk prednosti u trecem set u Rimu. Protiv Novaka 2011. Dva puta polufinlista na RG-u. Jednom je imao vrlo ravnopravan mec sa Rafom.

Ipak on treba da dokaze da je ravan top sljakasima kad su oni u dobroj formi i kad se igra u uslovima koji nisu toliko povoljni za Marija. Ferer je jedan od njih. Ali nisam siguran kako bi Mari prosao protiv Almagra jucer da je bio umjesto Novaka. Tu je i Raonic ako je zdrav. I naravno top ekipa Federer, Novak i Nadal.
          Mislim da smo se svi manje-vise slozili da rezultati koje je pravio na sljaci prethodnih godina nikako nisu srazmerni potencijalu koji ima. U mecevima koje si pomenuo pokazivao je koliko moze ali sve se zavrsilo na tome. Vise je bilo razocaranja i poraza od igraca od kojih nikako ne bi smeo da izgubi nego pozitivnih stvari.

Sve do ove godine kada je vezao dva odlicna turnira. Slazem se da je uzorak mali da bi se izvukao konkretniji zakljucak, prosto je jos rano, ali napravio je ogroman iskorak. Zato bih voleo da vidim njegove meceve sa najboljim sljakasima i top igracima. U najgorem slucaju po njega mislim da ne bi bio lak zalogaj kao prethodnih godina, a da li bi bio kadar za nesto vise od zestokog otpora to cemo tek da vidimo. Jedno je sigurno: trenutno puca od samopouzdanja a to je jako bitna stvar u tenisu.

Sto se tice Almagra mislim da bi lako izasao na kraj s njim, jednostavno mu ne bi dozvolio da udje u udarac. Za onakvu Nikovu partiju juce dobar deo zasluga ide i Novaku.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Dobar Andy cestitke

Comment

• Kretenski mec Ane i Gavrilove, gori mec u zivotu nisam gledao a plus sam se malo iznervira. Ana luzeru!!!

Comment

• Navras,

Slazemo se oko Andija. Ali potcjenjujes Almagra. Tesko je njega zaustaviti na sljaci. I Rafa je znao imati problema sa njime. Dva puta su igrali na sljaci. Almagro je pobijedio na RG-u a Mari u Madridu. Bilo bi interesantno vidjeti kako bi Mari prosao sa Berdihom koji je u formi ili Vavrinkom.

Danas je bio odlican ali ces se sloziti da Sardi nije ta klasa.

Trenutno najbolje u Andijevoj igri, bolje od samopouzdanja, je prava mjera izmedju ofanzive i defanzive. Ali ta mjera treba da bude testirana i protiv izrazitog ofanzivca kao top Vavrinke ili top Berdiha i protiv igraca koji imaju odlicnu defanzivu a ujedno su i solidni ofanzivci. (Ferer, Nadal, Novak) Meni je jako indikativno kako je Mari dva puta ove godine pobijedio Berdiha koji mu tradicionalno ne odgovara. A Berdih je u zivotnoj formi.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Navras,

Slazemo se oko Andija. Ali potcjenjujes Almagra. Tesko je njega zaustaviti na sljaci. I Rafa je znao imati problema sa njime. Dva puta su igrali na sljaci. Almagro je pobijedio na RG-u a Mari u Madridu. Bilo bi interesantno vidjeti kako bi Mari prosao sa Berdihom koji je u formi ili Vavrinkom.

Danas je bio odlican ali ces se sloziti da Sardi nije ta klasa.

Trenutno najbolje u Andijevoj igri, bolje od samopouzdanja, je prava mjera izmedju ofanzive i defanzive. Ali ta mjera treba da bude testirana i protiv izrazitog ofanzivca kao top Vavrinke ili top Berdiha i protiv igraca koji imaju odlicnu defanzivu a ujedno su i solidni ofanzivci. (Ferer, Nadal, Novak) Meni je jako indikativno kako je Mari dva puta ove godine pobijedio Berdiha koji mu tradicionalno ne odgovara. A Berdih je u zivotnoj formi.
                  U pravu si NI,u Madridu protiv povredjenog Raonica se mučio,bio na ivici da izgubi drugi set,a Raonic je sličan tip igrača kao Berdih,možda bi izgubio taj mec protiv Raone da je Milos bio spreman,iako Marej nije igrao loše,protiv takvih igrača on se manje pita

Comment

• Slazem se da ga jos treba testirati da bi videli krajnje mogucnosti novog Skota ali bih dodao da je sve testove do sada polozio sa odlicnim. Rutinirao je top Nisikorija u Madridu koji je odlican ofanzivac. Danas je isto tako rutinirao Sardija, koji doduse nije top klasa, ali je igrac sa odlicnim servisom i fh-om, plus je Skot sigurno mentalno i fizicki iscrpljen nakon ove mini serije, pa je opet sve proteklo prilicno glatko. To su samo neki od indikatora koji govore da je kadar za velike stvari na sljaci ove godine. Mislim da protiv Berdiha ne bi imao problema.

Novak, Rafa i eventualno David, to su igraci koji mogu da pobede ovakvog Endija. Kei bi takodje imao sanse, kao i Wawrinka u top formi ali je protiv njih Skot jasan favorit.
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Sprdamo se sa boranijom, gubimo od top tenisere. Vamos

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                      OVAKO

Comment

• Mucenje

Comment

• Mislenje za naredni mec Belluci-Bautista jel moze nesto da uradi Belluci ili bar da ga namuci?

Comment

• Losa realizacija 2 servisa i dalje muci Nadala...

Comment

• Dobra makljaža Mašinog i Cvetinog.
                              sigpic

Comment

• Fabio sad ne moze da promasi
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X