Announcement

Collapse
No announcement yet.

2015 FORMULA 1 CHINESE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znači mišljenja si da je sa 80% svojih mogučnosti držao Rozberga u proseku 4s iza sebe celu trku, ja stvarno sumnjam baš da je toliko dominantan
    ¡Si Señor!

Comment

• Originally posted by Damir View Post
      Niko od vas nije pomislio da je Hamilton kontrolisao utrku,nije isao do maximuma osim onih par krugova prije zamjena guma pa je zbog toga Ferrari lose izgledao u tim trenucima?
      Držao je slabiji tempo na S gumama nego što je mogao, ali da ih je gazio ne bi toliko dugo trajale...

Comment

• Originally posted by Damir View Post
        Niko od vas nije pomislio da je Hamilton kontrolisao utrku,nije isao do maximuma osim onih par krugova prije zamjena guma pa je zbog toga Ferrari lose izgledao u tim trenucima?
        Da je išao do maksimuma ne bi bio toliko brz. Mislim da je odlično procenio idealan tempo između brzine i života guma.

U Formuli 1 se taj maksimum drugačije odražava. Ako ne vozi na ‚‚maksimumu", onda uštedi gume i bude brži kasnije. Ako vozi odmah maksimum, odu gume. Tako da ako vozač trku odveze sa 90% za 1h:45m, sa 100% bi odvezao možda za 1h:50. Treba uvek da se nađe taj fini balans.
        Last edited by MarkedOne8; 12-04-15, 16:58.
        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Nisu smeli rizikovati izlazak u box pre Ferarija, kad su videli da su na istoj strategiji mogli su stisnuti krug dva......
          Nije mi Niko jasan, zašto nije pokušao sa ranijim ulaskom u boks priči Hamiltonu, ili je i u Mercedesu priča da nema favorizovanih obična laža
          ¡Si Señor!

Comment

• Pravilo je da prvi vozač na stazi dobija bolju strategiju ako im se sudaraju (npr žele u istom krugu unutra).

Comment

• Nisam na to mislio, to znam, nego da je insistirao na ranijem izlasku u boks, recimo dva kruga pre Hamiltona, sa novim gumama bi mogao napraviti razliku da posle ostane na prvom mestu....
              Nije ni to 100% pouzdana računica, ali ako se celu sezonu misli vozikati između Hamiltona i dva Ferarija onda i ne mora ništa smišljati i rizikovati.
              ¡Si Señor!

Comment

• To su već pitanja ideje taktike, da li su hteli što duže na S gumama, da li su se bojali koliko će izdržati, da li su pokušavali i da prikupe još neke podatke u samoj trci...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                  Pravilo je da prvi vozač na stazi dobija bolju strategiju ako im se sudaraju (npr žele u istom krugu unutra).
                  Mala ispravka. U 99% situacija je pravilo da se vozač koji je ispred (ili vozaš broj 1) uvodi prvi.
                  ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                  I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Hladni rat u Mercedesu

Last edited by Bastia33; 12-04-15, 18:58.

Comment

• Na to sam i ja indirektno ciljao, ako ne želi izigravati zaleđe Hamiltonu, mora malo pokazati i zube, na sve načine, ako nije u mogučnosti kroz duel na stazi, onda neka alternativna rešenja kroz boks.....
                      ¡Si Señor!

Comment

• Ali ako žrtvuje gume da bi se približio, za uzvrat dobija ubrzanje od DRS-a. Mora on da pronađe te desetinke kako zna i ume.
                        Last edited by MarkedOne8; 12-04-15, 19:25.

sigpic

Comment

• Nico dize prasinu i tenziju fakat bez potrebe jer bar sa strane se cinilo da apsolutno nema sanse jer je Hamilton jos imao brzine u rukavu . Znam da mu nije lako ali ovo mu ne treba samo na sebe navlaci animozitet i pritisak

Comment

• Nema on te desetinke ako je Lewis psihički na stazi. Ako nije, onda je sve moguće... Prijatno me je Nico iznenadio prošle godine, ali se pokazalo da nije rođen da bude šampion...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                              Nema on te desetinke ako je Lewis psihički na stazi. Ako nije, onda je sve moguće... Prijatno me je Nico iznenadio prošle godine, ali se pokazalo da nije rođen da bude šampion...
                              On je dao sve od sebe prosle godine i ove samo moze da bude lošiji i sa tim jos veca razlika izmedju njega i Hamilotna.

Comment

• Nema on tu sportsku drskost i šlif karakterističan za šampione, a u F1 su to upravo te desetinke što sada njemu fale.
                                ¡Si Señor!

Comment

Working...
                                X