Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dakle ...svadbeni poklon: jedan set i krompir ..dovoljno, a meni prerano osedela kosa....jednog dana zbog Novaka
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo,legendo,odigrao si najbolji mogući meč u ovakvim (ne)uslovima.Uzgred 18-0,idemo dalje

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Tako je brate, ubo si poentu. Mislim da si otkrio Ameriku, cak mozda i nesto vise. A to sto oni stimaju i se prilagodjivaju prema Evropi to nije bitno, Ameri su krivi.
        Nisam nista lose mislio, bez razloga ovakav komentar sa tvoje strane Stefi, mislim da smo peckanje zavrsili ti i ja.

Treba da se prilagodjavaju teniserima a ne Evropi, ako nece onda ne treba da umiru u podne po najvecem suncu zar ne? Tebi je ovo humano?
        Originally posted by SnakeEyes View Post
        A od kuma svadbeni poklon

[ATTACH=CONFIG]13646[/ATTACH]

A za dezurne pljuvace uvek ostaju tu 250-ice da gledaju mezimca u zavrsnicama
        👏👏👏
        Originally posted by jovan View Post
        Marej sada igra za cast, a i Nole je uvek bio prema njemu blagonaklon
        Ali ovo je sada neki novi Nole-surovi profesionalac/kiler instikt/
        Zbog jezika posle AO.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Gresis, Djokovic je mozda izgledao grogirano, ali nije to bio, dok je Marej stvarno bio mrtav posle onog dugackog gema kad je Djokovic otisao na 3:0.
          Doduse i da je tu Marej sacuvao servis, na kraju bi samo bilo 6:1, a ne 6:0
          Mislim, ironicno je bilo to, znamo da se Novak cesto folira na terenu. Ali zaista danas Novak je bio los, los za njegove standarde. Vrh je bio onaj poen gde Marej nije uspeo da zavrsi poen nakon 3 ili 4 smeca, nisam zapamtio bas, ali 3 su bila 100%.
          Druga stvar sto sam primetio, Marej ne zna da napada kratke loptice, koliko je samo takve lopte ispromasio danas...
          OVAKO

Comment

Obojica tenisere danas su osvojili trofeje, Djokovic onaj pehar za osvojenu titulu u Majamiju, a Marej za najglupiji teniser sto je ikada bio u top 3.
            On je uspeo od grogiranog Novaka da izede krompir Pa stvarno trebas biti sposoban i to da uradis, mislim zaista.
            Zar ti jos uvijek nasjedas na njegovo glumatanje? Covjek do 2011 nije mogao protiv Nadala da uzme mec ako izgubi 1. set jer nije mogao 3 seta nivo da odrzi zbog fizike.A sad je kao Rocky Balboa,pusti protivnike da ga 14 rundi tuku,umaraju se i onda ih u 15. nokautira

Comment

Mislim, ironicno je bilo to, znamo da se Novak cesto folira na terenu. Ali zaista danas Novak je bio los, los za njegove standarde. Vrh je bio onaj poen gde Marej nije uspeo da zavrsi poen nakon 3 ili 4 smeca, nisam zapamtio bas, ali 3 su bila 100%.
              Druga stvar sto sam primetio, Marej ne zna da napada kratke loptice, koliko je samo takve lopte ispromasio danas...
              Ni jedan ni drugi ne znaju da smecuju, to mi je najbolji deo danasnjeg meca
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Sad ce jos da ispadne da ga je namagarco Novak i to puta dva i ovde i u Australiji.
                Mislim kako da nije, sada se tacno vidi da to nije slucajnost, vec da Marej posle odredjenog vremena jednostavno gubi intenzitet i ne moze da prati Novakov tempo, pa zato biva pociscen u zavrsnicama meceva.
                Sve u svemu zadovoljan sam, los Novak je uspeo da pobedi - sto je vrlo bitno. Marej agresivan, ali ne moze tako sa Novakom, lepo je rekao Damir, Novak kao Rocky, tuku ga 14 rundi i onda crknu a on ih dokusuri. Zasluzena pobeda, koliko god da je igrao ispod svog proseka danas zbog raznoraznih faktora (velika vlaznost, velika vrucina, prenervozan je bio, Marej uvek neugodan protivnik) opet je bio bolji od Endija i dovoljno dobar za novu masters titulu.
                Last edited by Sandugp; 05-04-15, 21:20.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Samo titula se racuna,igru niko ne pamti...
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Nije mu fazon. Sad Marej moze da i otkaze svadbu. Gde ce ovako umoran u prvu bracnu noc. Bar da je titulu uzeo. Salu na stranu, tezak mec za obojicu sto zbog podloge sto zbog vrucine. Cestitke Novaku, sledeca stanica MC.
                    Prve bracne noci se i onako i ovako nista ne uradi Nista konkretno bolje receno
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Na MTF Novakova pobeda je u drugom planu. Navodno se drao na decaka sto skluplja loptice i da je nekom u publci rekao ''Suck my dick, you ape''. Dosta negativnih komentara je dobio za takvo ponasanje mada je to nisam primetio i cuo.

Comment

• počastio je nekog na srpskom...a naravno da se nije drao na klinca
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Prodrao se kad je decko nailazio i jeste se ovaj mali bas uplasio, ali to sigurno nije bilo namerno.
                          A ovo drugo sam i ja procitala na tviteru, ali nisam cula

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ljudi spustite loptu,bez potrebe se stvara tenzija,ne verujem da je neko na forumu fan Endija,da biram izmedju njih dvojice uvek cu navijati za Novaka i ako nisam njegov fan.Nisam odgledao ceo mec,tek sredinom treceg seta sam se ukljucio,zbog cega se Endi onako slabo kretao,zuljevi,grcevi ? Nije moguce da je bas toliko isrpljen,ako jeste onda je fizicki 0.

Comment

• Opet Nole glumatao ?
                              Bio dosadan meč, a?

Tri puta dupla kruna, IW i Majami.. jedini.. idemoooooo
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• evo tog dela sa klincem

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CB2kedOVEAA9kYu.mp4

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X