Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka čast Isneru. Odigrao je odličan meč. Nishikori još jedan put razočarao pre sve na returnu. Njegov return danas ništa od ništa. Ja sam puno očekivao od ovog japanca u ovoj godini ali nikako da nađe igru iz prošle godine. Na kraju proše godine sam imao osječaj, da če Kei biti uskoro novi br. 1 i osvajaš nekoliko grand slam titula ali izgleda, da sam imao totalno pogrešan osječaj. Tu i tako, če napraviti kakav dobar rezultat ali na tome če ostati. Možda 1 li 2 slema ali ništa više

Comment

• Zasto je Isner laksi protivnik od Milosa?
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
        Zasto je Isner laksi protivnik od Milosa?
        Od Raonica nije laksi,ali od Keija i Grise svakako

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
          Zasto je Isner laksi protivnik od Milosa?
          Razlika nije velika. To je u krajnjoj liniji pokazao i njihov medjusobni mec. Obojici lezi spori hard u dva dobijena seta. I obojica mogu pobijediti bilo koga u Maimiu ako imaju dan.

Mislim da je Milos za nijansu opsaniji na returnu. On je nesto bolji igrac od Isnera i osjetno brzi. I manje ga umaraju prethodni mecevi. S druge strane, Isner je ima bolji drugi servis i mentalno je jaci. Plus, Nishikori ga nije ni najmanje umorio.

Milos se jos razvija kao igrac i uvjeren sam da je samo pitanje dana kad ce pobijediti i Novaka. Isner je dva puta dobio Novaka, ali u zadnjem mecu, na podlozi koja mu vise odgovara od Maimia jer je odskok visi, u mecu koji je jako dobro igrao, nije uspio da ozbiljno ugrozi Novaka. Novak je imao samo 23% poena izgubljenih na sopstveni servis, na relativno sporoj podlozi. To je kljuc. I na neki nacin taj mec smatram prekretnicom, trenutkom kada je Novak apsolvirao Isnera. Kao sto je apsolvirao Conga ili Rodik svojevremeno. Cini mi se da je poslije meca Isner pokazivao znake nekoga ko misli - igrao sam najbolje sto mogu i nisam imao sansi. To rusi cak i samopouzdanje i igracu kao Isner.

Moguce da cu vec sutra biti dematiran. Tim vise sto nikada nisu igrali u Maimiu pa ne znamo kako ce se nositi sa protivnickim servisima.

Comment

• NI,ako Izner ima dan kao sto ga je danas imao opasniji je od Raone u suprotnom Milos je nezgodniji protivnik.Jedino pitanje je moze li Izner ponoviti danasnju partiju?

Comment

• Originally posted by NI View Post
              1.

3.
              Kei je igrao takticki pogresno. Mora je daleko vise da koristi slajz BH i da proba sa dubokim a mekanim lopticama. Nisam siguran da on ima tu igru. U svakom slucaju, ovo sto je igrao je bilo totalno pogresno. Isner 26 vinera a on 8. To znaci da Kei ima jos puno da uci. Naravno, igrati prvi put protiv Isnera je tesko. Treba vremena da se igrac privikne na ono cudo preko mreze. Bice bolje naredni put.

To sam se i ja pitao ceo mec. Slajza nigde.

5.
              Prizeljkivao sam mec Novak-Nishikori. Nece ga biti. Ipak, ako Novak nocas pobijedi, Isner je laksi protivnik za sutra nego bi bio Kei, Milos, pa i Dimitrov.
              Uuu NI laksi nego Kei, Dimitrov pa Milos Bogami...!??

Comment

1.
                Nisam gledao sve meceve Isnera ali sam uvjeren da je danas odigrao najbolji mec u zivotu. Osjetno bolje nego protiv Novaka prije dvije nedjelje. Gimelstob radi dobar posao. Uvjerio ga je da mora da bude agresivan na returnu. I bio je. I islo ga je. Naravno, sve je lakse kad je bilo nekoliko stvari koje su mu pogodovale.

2.
                Teren je spor i imao je nesto vise vremena za namjestanje. Snaga Dzonovih udaraca, u prvom redu servisa ali i FH-da, je prevelika da bi spori teren znacajno pomogao Nishikoriju. On nije stizao Isnerove bombe.

Teren je pomogao i kod Nishikorijevog servisa. Kei puno servira kik. To je s obzirom na njegovu visinu razumnjivo. Medjutim, u Maimiu se taj kik ne prima, lopta ne odskace dovoljno visoko i za izuzetno viskog Amerikanca pada tacno u idealnu zonu za udarac. To je glavni razlog da je Dzon onako dobro returnirao.

3.
                Kei je igrao takticki pogresno. Mora je daleko vise da koristi slajz BH i da proba sa dubokim a mekanim lopticama. Nisam siguran da on ima tu igru. U svakom slucaju, ovo sto je igrao je bilo totalno pogresno. Isner 26 vinera a on 8. To znaci da Kei ima jos puno da uci. Naravno, igrati prvi put protiv Isnera je tesko. Treba vremena da se igrac privikne na ono cudo preko mreze. Bice bolje naredni put.

4.
                Jos se jednom pokazalo da je najbolji nacin da se pritisne Dzonov servis lako cuvanje sopstvenog. To Kei danas nije mogao da ostvari. Cim je Isner nanjusio da ce lako pritiskati Nishikorijev servis, postao je jos ubitacniji na svome.

5.
                Prizeljkivao sam mec Novak-Nishikori. Nece ga biti. Ipak, ako Novak nocas pobijedi, Isner je laksi protivnik za sutra nego bi bio Kei, Milos, pa i Dimitrov.
                Impozantno je isto i da Niskikori danas nista nije mogao na Dzonov drugi servis ne secam se da je posslao i jedan dubok ritern,a ima jedan od najboljih na svetu ali ocigleedno nedovoljno dobar za servis Iznera na ovakvoj podlozi.Nadam se da cemo videti Novaka kako se snalazi sa ovakvim servisima u IW je delovao dobro

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                  Impozantno je isto i da Niskikori danas nista nije mogao na Dzonov drugi servis ne secam se da je posslao i jedan dubok ritern,a ima jedan od najboljih na svetu ali ocigleedno nedovoljno dobar za servis Iznera na ovakvoj podlozi.Nadam se da cemo videti Novaka kako se snalazi sa ovakvim servisima u IW je delovao dobro
                  Vidim da mnogi ne misle da je Izner laksi od ekipe koju sam pobrojao. Mozda ti Srkisa spadas u njih a mozda i ne. U svakom slucaju, kljuc za Isnera nije u returnu! Kljuc je u sopstvenom servisu. Isner je danas uzletio kad je vidio da moze da pritiska Nishikorija na njegov servis.

Nije cudno da Nishikori nije mogao vracati Isnerov 2. servis. On je bitno brzi od bilo kojeg drugog servisa na turu. A danas je bio posebno brz.

Originally posted by Srkisa View Post
                  NI,ako Izner ima dan kao sto ga je danas imao opasniji je od Raone u suprotnom Milos je nezgodniji protivnik.Jedino pitanje je moze li Izner ponoviti danasnju partiju?
                  Ne moze izner imati dan kao danas. Nece mu Novak dozvoliti. Pitanje je sto ce biti ako Isner bude imao dan kao u IW prije dvije nedjelje. Hoce li Novakov servis biti jednako efikasan?
                  Last edited by NI; 02-04-15, 23:41.

Comment

Vidim da mnogi ne misle da je Izner laksi od ekipe koju sam pobrojao. Mozda ti Srkisa spadas u njih a mozda i ne. U svakom slucaju, kljuc za Isnera nije u returnu! Kljuc je u sopstvenom servisu. Isner je danas uzletio kad je vidio da moze da pritiska Nishikorija na njegov servis.

Nije cudno da Nishikori nije mogao vracati Isnerov 2. servis. On je bitno brzi od bilo kojeg drugog servisa na turu. A danas je bio posebno brz.

Ne moze izner imati dan kao danas. Nece mu Novak dozvoliti. Pitanje je sto ce biti ako Isner bude imao dan kao u IW prije dvije nedjelje. Hoce li Novakov servis biti jednako efikasan?
                    Novakov servis je neuporedivo kvalitetniji od Keiovog,to jeste najvazniji razlog mog optimizma pred mec sa Iznerom,no do 4:4 Kei je drzao servis gotovo bez problema,ali na Iznerov servis nije mogao nista,pritom je Izner imao losiji procenat ubacenog prvog servisa nego u IW protiv Novaka u prvok setu ukoliko se ne varam,da li to znaci da je Nishikorijev ritern precenjen ili je razlog to sto se prvi put susrece sa servisom Iznera?Mislim da ima malo od oba
                    Last edited by Srkisa; 02-04-15, 23:57.

Comment

• Ferer odlican za sada,Novak nastavio gde je stao protiv Dolgopolova.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• 0/3 па докле ће га трести као тепих? али сам престао да се ждерем... навикао сам....
                        sigpic

Comment

• Novak kao da je izasao bez gem plana u ovom mecu.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                          OVAKO

Comment

• Dobro je, upisao se na semafor

Comment

• Mnogo bitan gem, izvukao je 0-30 nakon 6 izgubljena poena za redom. Mozda ce puno znaciti za ishod prvog seta.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                              OVAKO

Comment

• опет "бриљантан" на волеју...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X