Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A sad posle dugo, dugo vremena da se odgleda teniski mec od pocetka do kraja. Pozdrav za sve na teniskom pdf-u
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
      Onu Draganu treba od blata praviti u odnosu na ovu
      Ona Baja il' kako se zove se taman uhodala kad' dodje ova...
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        A osvojen broj titula ne znaci da je igrao najbolje u najbitnijem delu meca?
        Ma ne, to znaci da je igrao najbolje pre meca
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Ma ne, to znaci da je igrao najbolje pre meca
          Tvoja izjava

On je u svom peak-u toliko dominirao, da je stvarno sve izgledalo lagano, ali u poslednjih par godina je pokazao koliki je sampion, kad je grizao i okretao meceve gde je igrao slabije ili ga nije islo itd.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Tvoja izjava

On je u svom peak-u toliko dominirao, da je stvarno sve izgledalo lagano, ali u poslednjih par godina je pokazao koliki je sampion, kad je grizao i okretao meceve gde je igrao slabije ili ga nije islo itd.
            Daleko od toga da nije samo opet su ova dva momcova molo bolji od njega po tom pitanju ...
            A ovo sto sam rekao pre meca, to sam mislio da su se protivnici ukenjali
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

Napisao sam u nastavku te recenice ....
              Pod tim terminom sampion ne mislim na broj osvojenih titula vec na pruzanje najbolje igre u najbitnijem periodu meca. I takodje mislim na psihu tj pobednicki mentalitet koji je kod ovog dvojca nesto izrazajniji nego kod Rodzera. Ali uz sve duzno postovanje i prema Djokovicu i Nadalu oni su opet sto se tice cistog teniskog talenta iza Federera.
              Nikako se ti i ja ne mozemo sloziti.
              Pobednicki mentalitet kod coveka koji je uzeo 17 slamova mora biti ogroman, kao i ogrooman apetit za svakom pobedom koji je kod njega izuzetno izrazen.
              Ti verovatno mislis na comeback kada igraju nikako pa na kraju izadju kao pobednici a prospu krv, suze i znoj.

Sampionska igra je nacin igre kada protivnici skidaju gace jos u svlacionici, nesto sto je Roger radio godinama i jos uvek radi.
              Strasan autoritet koji te tera da ti ruka zadrhti iako se to ne desava.

Sto se tice talenta ni tu se ne slazemo, Fed, Nole, Nalby, Haas...
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

Daleko od toga da nije samo opet su ova dva momcova molo bolji od njega po tom pitanju ...
                A ovo sto sam rekao pre meca, to sam mislio da su se protivnici ukenjali
                Ali nije se on samo pojavio, oni procitali ime i ukenjali se, morao je valdja prvo da im utera taj strah
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                  Mislim Vlada Mialjevic...
                  Hvala.

Prvi put sam ga slusao. Vrlo pristojan komentator.

Comment

• Kako se ne slazemo sto se tice talenta, kada je i po meni Fed bolji od Nola?
                    Sta citas ti indigaro !?
                    Ma opusteno sto moramo da se slozimo po svakom pitanju ....
                    Evo na primer po meni je Romario obican brazilski ciguligan (lozim te - bolje odmah da napisem)
                    sigpic

Comment

Kako se ne slazemo sto se tice talenta, kada je i po meni Fed bolji od Nola?
                      Sta citas ti indigaro !?
                      Ma opusteno sto moramo da se slozimo po svakom pitanju ....
                      Evo na primer po meni je Romario obican brazilski ciguligan (lozim te - bolje odmah da napisem)
                      Nisam napisao da je Fed prvi, samo obicno nabrajanje. Nadal mi nije medju top 5 al opet to nista ne znaci.
                      Samo sarkasticno, samo ironicno brate moj
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands

Comment

• Come on Endy ili Ajmo Nole?
                        Spoiler
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                          Nisam napisao da je Fed prvi, samo obicno nabrajanje. Nadal mi nije medju top 5 al opet to nista ne znaci.
                          Samo sarkasticno, samo ironicno brate moj
                          E da smo bas braca i nismo, ali ajde nema veze oprosticu ti, dobar si decko
                          Nije ni meni Nadal medju prvih 5 ali to je za danasnji tenis nebitno. Mada mi je Federer bolji od Novaka, verujem da je i tebi ...
                          sigpic

Comment

E da smo bas braca i nismo, ali ajde nema veze oprosticu ti, dobar si decko
                            Nije ni meni Nadal medju prvih 5 ali to je za danasnji tenis nebitno. Mada mi je Federer bolji od Novaka, verujem da je i tebi ...
                            Srecom brate moj, srecom.
                            Da je bolji pa i ne bas, da je talentovaniji nisam siguran.
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands

Comment

• Ajmo momče

Samo da ne bude previše vuće
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ni vetra da ne bude
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X