Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igraju bez treme,a Tasa kao detlić leti po terenu,da me na momente podseti na Monfu kada odigra onja fh iz raskoraka.Marinko pri krju,sada će i Ćorić na teren.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Odlicno, na kraju ipak nije zalio zbog propustene brejk sanse. Jos jedan ovakav i ja prezadovoljan
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Drugarski.

Comment

• значи Ноле са Багијем...
          sigpic

Comment

• Bravo Borna care Sledeci naduvenko Tomic!

Comment

• Tanasi je igrao bez puno gresaka i oscilacija, a Borna je ocigledno bio jos bolji! Berbanrd trenutno ima mnogo vecih problemaod onih teniskih, i to bi morao da iskoristi

U svakom slucaju, prve Masters 1000 pobede za momke rodjene '96., Tanasiju pisemo prvu
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• A 2 titule
                Last edited by DejZ; 13-03-15, 10:26.

Comment

• Kako je nocas Borna odigrao Po meni ovo mu je najbolji mec ove sezone, bukvalno sve je funkcionisalo perfektno. Iznenadio me izuzetno dobar FH, ocito je da se puno radilo na ovog udarca. Servis fantastican, o BH-u da ne pricam. Ima on i te kako sanse protiv Tomica, cak je po meni i blagi favorit, jer je ovaj ultra spori beton a Bernard se ne snalazi dobro na sporije podloge. Lepo bi bilo da Borna dodje do duel sa Fererom, pa da proba i njega da pobjedi i da upise cak 3 pobede nad top 10 igracima sto bi bilo nevjerovatno za jedan 18 godisnjak.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Kako je nocas Borna odigrao Po meni ovo mu je najbolji mec ove sezone, bukvalno sve je funkcionisalo perfektno. Iznenadio me izuzetno dobar FH, ocito je da se puno radilo na ovog udarca. Servis fantastican, o BH-u da ne pricam. Ima on i te kako sanse protiv Tomica, cak je po meni i blagi favorit, jer je ovaj ultra spori beton a Bernard se ne snalazi dobro na sporije podloge. Lepo bi bilo da Borna dodje do duel sa Fererom, pa da proba i njega da pobjedi i da upise cak 3 pobede nad top 10 igracima sto bi bilo nevjerovatno za jedan 18 godisnjak.
                    Ova podloga odgovara vecini igraca na turu.Tomic mozda vise voli da igra na travi a najvise na domacem terenu u Australiji ali ako je u dobroj formi i americki beton mu je sasvim prihvatljiv...nije Bernard los na sljaci zato sto je spora vec zato sto se lose krece na njoj. Tomic-Coric je 50-50 mec i nece tu sad podloga prevagnuti na stranu jednog ili drugog,vidim ovamo par postova unazad da si napisao da Herisonu ne odgovora ova podloga sto je tek apsolutno netacno...

Comment

• Trenutno igra Fica, imao je brejk sansu, nije je iskoristio i sad je izgubio svoj servis.
                      Inace igra protiv Sijslinga
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Bilo bi dobro da dobije,da ga vidimo na centralnom terenu sa Nadalom
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bilo bi odlicno da dobije, bas bi mu znacili ovi poeni

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Krajinovic ima dobru priliku da dobije svoj prvi mec na mastersima i da pokaze da moze konstatno da igra atp turnire ,to bi za sada bilo sasvim solidno.Kasnije kada mu se igra malo iskristalise i kada stekne jos malo iskustva moze se pricati o nekom boljem rezultatu.I dalje igra kao junior,na momente previse pasivan a onda napadne iz neizradjene pozicije lopticu 2 metra u aut,to mora da popravi.

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                              Krajinovic ima dobru priliku da dobije svoj prvi mec na mastersima i da pokaze da moze konstatno da igra atp turnire ,to bi za sada bilo sasvim solidno.Kasnije kada mu se igra malo iskristalise i kada stekne jos malo iskustva moze se pricati o nekom boljem rezultatu.I dalje igra kao junior,na momente previse pasivan a onda napadne iz neizradjene pozicije lopticu 2 metra u aut,to mora da popravi.
                              Prava definicija, on i Zverev isto igraju, a razlika je 5 godina.
                              Borna, Kokinakis su vec sad vise sazreli u igri od Krajinovica, o Kirgiosu da ne pricam

sigpic

with experience.

Comment

• Iako je Kveri bolji, nikako da zavrsi mec, a Stakhovski ga bas nervira kod servisa, samo skakuce po osnovnoj liniji

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X