Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja verujem da bih polomio sve rekete i napustio teren da sam ovako izgubio set,ali sreca da ne igram ja vec Novak,nadam se da ce moci da zaboravi brzo taj brejk.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ne znam, ja ne mogu ne mogu da prihvatim da napravi dve duple kad je imao dva servisa da zavrsi mec
      link

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Ja uveliko prezalila mec, kakav covek

Sent from my HTC posto mi se moze
        Jel se to Novaku poklanjas?

Koliko je bolji Novak ovde znaci za klasu, i opet 1-1. Ali da se izmajmunisao za sve pare, jeste... Samo polako i smireno i uzima. Ali brate, smejurija ....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ja uveliko prezalila mec, kakav covek

Sent from my HTC posto mi se moze
          ja mec prezalio od pocetka, ali nekako se vadi u ovim drugim setovim zadnjih godina Mada igraju lose obojca, Djokovic bollje definitivno. Ali mogu bolje obojca

Comment

• A sad ce i o klincima o kojima veze nema.. pa ovaj covek je bezobrazan do bola
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• плаши се Федерера као ђавола....
              sigpic

Comment

• Kako ga je smotao. Kao pocetnika.

Jedan poen fantastican poen koji je Rodzer treba da izgubi je probudio nesigurnost i pored totalne dominacije. I onda ga publika dokrajci.

Naravno, Federer je uzeo pauzu.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                  ja mec prezalio od pocetka, ali nekako se vadi u ovim drugim setovim zadnjih godina Mada igraju lose obojca, Djokovic bollje definitivno. Ali mogu bolje obojca
                  Sta ce na ovom pjesku da igraju, jedino da izderu koljena i to je to.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ovo mnogo tesko moze Novak da izgubi, ali ne zaboravite to je Novak, on i nemoguce uspeva da pretvori u moguce ...
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Uzima Novak rani brejk na startu 3. seta i dobija 6-3 ali mogao ej vec sada da sedi mirno na klupi gledajuci organizatore kako se zahvaljuju sponoziram.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Sta ce na ovom pjesku da igraju, jedino da izderu koljena i to je to.
                        Ma ajd sto je spora, nego ovaj odskok para oci. Kao na RG da igraju

Comment

• Dobro, sreca servira prvi u trecem
                          link

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                            Ma ajd sto je spora, nego ovaj odskok para oci. Kao na RG da igraju
                            Ovo je bar cisto, nema prasine

Gledaj Viska, sto xanax spomenu, veliki mag inace po pitanju antidepresiva. Gdje je cuo za njega na ulici ili u americkim serijicama
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                              A sad ce i o klincima o kojima veze nema.. pa ovaj covek je bezobrazan do bola
                              A što se ti ne prijaviš kad je neki kasting za komentatore?
                              Bio bi mnogo objektivniji od Viška, sigurno ne bi zahvaljivao Rogeru kad Rafi pokloni poen..
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Kako ga u svim razmenama URNISE i takticki i fizicki, ali opet ...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X