gresis, rafa i da nekako stigne do sf satrace ga feki
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
-
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Nema tu lak i težak žreb,ako hoćeš titulu.Mada kada god smo konstatovali da neko ima lak žreb ispalo je da je uprskao na kraju.A u Novakovom delu žreba sve serveri i igrači iz bivše YU-od Viće,pa Duci,Dodig,Čilić,Tomik...Po meni Federer ima najnezgodniji žreb,Novak najlakši,Endi tu i tamo,problem može da mu bude Gulbis ili Kolšrajber ali Nadal ima Dimitrova,Dolgopolova i Raonića.A ovo je prva hiljadarka,posle DK,svašta je moguće.Nišikori i Čilić nisu fit ,pa mislim da možemo očekivati razna iznenađenja.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Leo Mayer se povukao sa turnira i posle onakvog meca, apsolutno me ne cudi.
Na njegovo mesto ce upasti neki LLhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Comment
-
Znajuci ga, izglupirace se. Fritz ce imati sanse, zna da se pogubi Thiemo sa terena, ali mora da drzi sada u drugom setu servis.
Evo ga, izglupirao se, od 40-15 popio je brejk. Bjorn ima 3/3 brejk sanse, joj crni Borna sta ti radis.Last edited by Stefan-kobe; 11-03-15, 22:03.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Monfa View PostNzm dal su menjali izbor LL od ove sezone, da li je i dalje najbolji nosliac ili ide slucajnim zrebom
Comment
Comment