Announcement
Collapse
No announcement yet.
WSBK 2015
Collapse
X
-
Doslo je krajnje vreme da Dukati i u ovoj klasi izgubi privilegije koje uziva!
-
Rea vec ima skoro 100 bodova prednosti! Treba ga odmah vratiti tamo odakle je i dosao da onoj dvojici (Guintoli, Van der Mark) pokaze kako se vozi motor. Kad se samo setim sta je sve izvlacio iz te Honde prosle godine...
Guintolijev najbrzi krug u Imoli ove godine je 1,48.691 a Van der Markov 1,48.708. Reino proslogodisnje vreme: 1,47.532!
Comment
-
Valjda nije problem da ovde pišem o WSSu. Odgledao sam danas zadnjih par krugova i primetio sam da je Kluzel (ispravite me ako grešim) imao bolji ritam u poslednjem krugu od Sofoglua, ali je načinio grešku negde na sredini kruga koja ga je koštala verovatno pobede, jer bi po mojoj prognozi iz poslednje krivine izašao kao vodeći. WSBK totalno nezanimljiv(edit ), odgledao sam nekih 10ak krugova. Svaka čast Kavasakiju i Rei, apsolutna dominacija. Čovek je mašinaLast edited by Nerealan; 12-05-15, 00:31.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Pata napusta Hondu. Izgleda da ce sledece godine biti glavni sponzor ekipe VR46 koja ce u stvari biti fabricki tim Yamahe. Da, Rosi bi iduce godine mogao imati svoj tim u WSBK! Videcemo...
Comment
-
Rodeo!
https://www.youtube.com/watch?v=LcjClZPTWvU
Kawa za koplje bolja od ostalih. Jasno je ko danas pravi najbolje motore na svetu... Koje svako moze u salonu da kupi!
Comment
-
Originally posted by Boca View PostNajbolja je Kawa ali Rea sa kakvom lakoćom ga vozi pa to je strašno. Mislim da je zaslužio sledeće sezone da pređe u GP. Pa kad je mogao Baz, za Reu se ne postavlja pitanje.
Comment
-
Mene je u nedelju najvise odusevio Kyle Ryde (wild-card) na Yamahi. Decak ima samo 17 godina a ubija kako vozi!
Comment
-
-
U Misano se vraca Max Biaggi (Aprilia RSV4)! Italijani su odlepili.. SKY Italia će prenositi trku sa 40 kamera! Sumnjam da moze medju prvih 10.
Rekorde staze drže :
SBK: Tom Sykes 1.35.629
SSP: Cal Crutchlow 1.38.868
GP: Jorge Lorenzo 1.33.906
M2: Pol Espargaro 1.38.070
Comment
-
Pitanje nad pitanjima je moze li Rosi do 10. titule.. Sve drugo je nevazno i bezveze!
Zakljucati!
Comment
Comment