Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma bice strasno tezak mec, danas svi igraju tenis i nikako Nadal nije favorit, no?
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ne zelim da ulazim u dalju diskusiju.
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bas dobar mec za prvo kolo, da odma ozbiljno shvati stvari. Beluci je psiho, ali oduvek se palio na jake igrace i uvek igra dobro protiv najbolje. Prosle sezone Beluci gubio od neke amatere na challengerima, a na Wimbledon uzeo set Nadala. Plus ne ide bas Nadala sa levacima u zadnje vreme, narocito ne sa ofanzivce kao Klizan, Beluci, Verdasko... Ne da ih ne dobija ali nije to lagano.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Bas dobar mec za prvo kolo, da odma ozbiljno shvati stvari. Beluci je psiho, ali oduvek se palio na jake igrace i uvek igra dobro protiv najbolje. Prosle sezone Beluci gubio od neke amatere na challengerima, a na Wimbledon uzeo set Nadala. Plus ne ide bas Nadala sa levacima u zadnje vreme, narocito ne sa ofanzivce kao Klizan, Beluci, Verdasko... Ne da ih ne dobija ali nije to lagano.
          Mislim da si pomešao Belucija sa Klizanom koji je uzeo Rafi set na Wimby prosle godine

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
            Mislim da si pomešao Belucija sa Klizanom koji je uzeo Rafi set na Wimby prosle godine
            Da, moja greska. Jedno mislim drugo pisem. Hvala na ispravak
            OVAKO

Comment

• Cuevas-Almagro revans
              sloboda ili ništa

Comment

• Uzeo je i Beluci set 2012te cini mi se...

Comment

• Nije
                  Sva tri puta su se sreli na GS-ovima, po 3-0 za Rafa bilo. Na Wimbledonu je Rafa gubio sa dva brejka u prvom setu ali se vratio i nakon toga je rutinski odradio Tomasa.
                  OVAKO

Comment

• Da,mislio sam da je uzeo taj prvi set.

Comment

• Jeli moguće da ovaj hrvatski SK vode toliki idioti,pa cijeli tjedan prenose Rotterdam i onda dođe finale i oni prenose snimku sinošnjeg meča Cuevasa i Giralda,ma nzm kako da ih opišem

Comment

• Cudno, trebalo bi da prate osnovni program, posebno zato sto daju reprizu
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ajmo jos jedan, bio si mnogo bolji ove nedelje

Last edited by ClayWarrior; 15-02-15, 15:34.

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                            Cudno, trebalo bi da prate osnovni program, posebno zato sto daju reprizu
                            Baš gledam razlike između sportkluba u susjedstvu i jedina razlika je da na hrvatskome medveščak na sk1,i valjda radi toga nedaju nigdje jer je predviđen za SK1,al opet ne kužim zakaj nemogu prebaciti na sk 2 ili 3 ,pogotovo kaj se tamo vrte samo reprize

jbt koliko mrzim ovaj medveščak,već mi par puta upropasti euroligu,a evo sad ni tenis neda gledat,kad će više kraj sezone tog hokeja

Comment

• Zasluzeno treci set
                              Narocito me interesuje odgovor Berdiha/da li je ojacao i mentalno/.
                              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Koliko ti nisi normalan

sigpic

Comment

Working...
                                X