Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• саће он да почне...
    Last edited by Žika; 21-02-15, 04:33.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Odi Rafa kuci, ne blamiraj se molim te. Ovo je JADNO, TUZNO

Bice to dobro
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• tezak mec u prvom kolu,pa tek onda Berdih i na kraju Roger...
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Da li je moguce da igraju Mekgi i Sousa, a Muler mora na Mareja
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Odi Rafa kuci, ne blamiraj se molim te. Ovo je JADNO, TUZNO
            Stefane,

Kako ti lose poznajes Rafu.

Comment

• Uputi ga u tajne filozofije
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Stefane,

Kako ti lose poznajes Rafu.
                Ne poznajem ga lose, vec me nanervirao do maksimuma. Prvo sto sam cekao one jadnike da igraju po 1000000000 setova celu noc, i onda kad je poceo Rafa on pocne da se glupira sa cistim forhendima i bekendima u dnu mreze ili siroko u autu. Od 5-5 u drugom setu je skroz proradio, poceli su da ga slusaju udarci, BH je postao ubojit... Ali do tada je opasno visio i vrlo lako je mogao da izgubi.

Samo da pitam, dal je moguce da Kuevas bude kaznjen za ono negovo ponasanje? Pa ono je bre bila sramota, ti ljudi su platili kartu da gledaju tenis a ne neki cirkuz. Nisam znao da je Pablito takav.
                OVAKO

Comment

• Sta je radio Kuevas, nisam gledao mec?
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• isti problem kao protiv Berrera.Dobije kratku lopticu i ne zna sta ce s njom...
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Gledam snimku Nadal i mogu reći da je Cuevas sramota za tenis... Onako se ponašati kad gubiš, servirat 3 sekunde nakon osvojenog poena nabijat bezveze loptice, sramota.
                      A nije Rafa puno bolje zaigrao u 3. koliko se Cuevas raspao, naravno kad imaš protivnika grogiranog, brejk prednosti, odma te i udarci počnu slušati, ali dok je egal rezultat ruka je previše stegnuta i igrao kao neki Španski šljakaš koji je oko 50. pozicije sa bezveze spinovima tek toliko da se prebaci
                      Last edited by Mrkela; 21-02-15, 12:11.

Comment

Ne poznajem ga lose, vec me nanervirao do maksimuma. Prvo sto sam cekao one jadnike da igraju po 1000000000 setova celu noc, i onda kad je poceo Rafa on pocne da se glupira sa cistim forhendima i bekendima u dnu mreze ili siroko u autu. Od 5-5 u drugom setu je skroz proradio, poceli su da ga slusaju udarci, BH je postao ubojit... Ali do tada je opasno visio i vrlo lako je mogao da izgubi.
                        Pa nije Rafa kriv sto je prethodni mec trajao vise od 3 sata ati si htio relatvno rano u krevet.

Rafa nije u top formi, nije ni realno da bude. Ali popravlja se i sto je vaznij, dobija meceve protiv u ovom trenutku najboljih sljakasa.

Koliko je meceva Rafa dobio a je prehodno mogao vrlo 'lako' da ih izgubi? Zar te tok meca a rezultat ne podsjeca malo na proslogodisnje finale u RG-u?

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Sta je radio Kuevas, nisam gledao mec?
                          Nesto nalik ovo

@NI

Meni je problem Nadalova igra. Samo nek igra dobro, pa i neki poraz na ove miki maus turnire nije problem. Ali poenta je da ne igra dobro, odnosno da se muci. Ok, nije da sam ocekivao neku top formu sad, ali ovo je tuzno po meni... On se muci da pogodi teren, a to je vec problem.
                          OVAKO

Comment

• Ma ne muči se da pogodi teren, pretjeruješ, Rafa trenutno igra skroz drugačiji tenis, NI radi poveznicu sa RG-om iz nekog rezultatskog značaja, ali sa igrom ovo nema nikakve veze, jer Rafa se ne trudi agresivno igrati, barem ne u jednom djelu meču, nego jednostavno prebacuje udara spinove, to je nešto slično kao prije dvije godine, kada se cjeli turnir mučio prvo Vina del Mar, pa Sao Paolo,pa čini mi se Acapulco zadnje godine zemlje,gdje je pomeo Davida kao nikad prije iz čistog razloga što je samo za taj meč odustao od taktike koja je bila u prethodnim mečevima, gdje je tražio, udarac, ritam, preciznost...

Comment

@NI
                              On se muci da pogodi teren, a to je vec problem.
                              I dobija meceve protiv naboljih sljakasa.

Originally posted by Mrkela View Post
                              Ma ne muči se da pogodi teren, pretjeruješ, Rafa trenutno igra skroz drugačiji tenis, NI radi poveznicu sa RG-om iz nekog rezultatskog značaja, ali sa igrom ovo nema nikakve veze, jer Rafa se ne trudi agresivno igrati, barem ne u jednom djelu meču, nego jednostavno prebacuje udara spinove, to je nešto slično kao prije dvije godine, kada se cjeli turnir mučio prvo Vina del Mar, pa Sao Paolo,pa čini mi se Acapulco zadnje godine zemlje,gdje je pomeo Davida kao nikad prije iz čistog razloga što je samo za taj meč odustao od taktike koja je bila u prethodnim mečevima, gdje je tražio, udarac, ritam, preciznost...
                              Ja ne radim povezicu zbog igre. Ona se ne moze uporedjivati. Ja radim povezicu zbog Rafinog sampionsko mentaliteta. I Novak u Parizu i Kuveas jutros su bili jasno bolji igraci u prvom setu. I bez pravog igrackog razloga su izgubili drugi set. I onda jako pali. Kuevas se i raspao. Razlog je isti. Nesalomljivi Rafa.
                              Last edited by NI; 21-02-15, 13:42.

Comment

• E ajde mi objasni sta je bilo set i po juce? On BH-om nije mogao teren da pogodi, i to onakve lake loptice. Jebes ti skroz drugaciji tenis, ovo ne lici na nista. Posle se malo stabilizovao i poceo da udara dobro. Meni je pozitivno sto znatno bolje servira nego prosle sezone. Ali oko igre, vidjecemo, naravno da ocekujem da popravi to u sledecem periodu.
                                OVAKO

Comment

Working...