Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rutinska pobjeda, a igrao je bez forhenda faktički cijeli meč. Doduše, najbitniji poen u meču je osvojio forhend pasingom. Bilo bi dosta lakše rezultatski da je u pojedinim poenima početnu inicijativu nakon reterna krunisao izlaskom na mrežu. Birao je opciju da ostane pozada ili loše prilazne udarce po Rafinom bekendu. Na kraju je najlakše dobio set u kojem je igrao najlošije, treći. Rafa odličan, vjerovatno i najbolji meč na ova tri turnira Peking, Šangaj, Basel.

Navrati i u Londonu Rafa

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Rutinska pobjeda, a igrao je bez forhenda faktički cijeli meč. Doduše, najbitniji poen u meču je osvojio forhend pasingom. Bilo bi dosta lakše rezultatski da je u pojedinim poenima početnu inicijativu nakon reterna krunisao izlaskom na mrežu. Birao je opciju da ostane pozada ili loše prilazne udarce po Rafinom bekendu. Na kraju je najlakše dobio set u kojem je igrao najlošije, treći. Rafa odličan, vjerovatno i najbolji meč na ova tri turnira Peking, Šangaj, Basel.

Navrati i u Londonu Rafa
      I meni je delovalo rutinski ali mi je Federer delovao da igra na 70% mogućnosti, bar što se igre na mreži tiče. Sve u svemu solidan meč dostojan finala.
      Last edited by Dekson; 01-11-15, 16:44.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• covek se raduje ko da je osvojio grend slem , a ne atp500

spao je na to da sakuplja 250 i 500 tittule, verovatno oce da ih sakupi 100

Comment

• Losa patija sa obe strane. Drago mi je sto je Federer pobedio, ipak je na ovoj podlozi razlika u kvalitetu izmedju njih dvojice najveca. Vidi se kako Nadal i u ovakvom izdanju posle tri partije u 3 seta odigrane zaredom ume da bude i dalje pravi kriptonit za svajcarca. Ocekujemo sad ove vaznije turnire indoor da vidimo ko ce se kako pokazati i eventualno ugroziti Nolenceta (mislim uzeti vise od 5 gejma :-))
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Štata za poraz. Nijanse odličile meč. Nadal sve bolji i na pravom putu da se opet bori za grand slam titule.
            Imamo i svoje šanse na ATP finalsu.

Comment

• Rafa izgubio od Rodzera. Definitvno nije u formi.

Comment

• Originally posted by p3dJ4 View Post
                covek se raduje ko da je osvojio grend slem , a ne atp500
                raduje se jer je pobedio Nadala, posle tri godine..
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Gledao sam mec i osnovni utisak da je ovo zaista slaba era u tenisu. Bilo je lepih poteza ali generalno nivo prikazanog tenisa je za 2-3 stepenika nize od onog sto prikazuje Novak trenutno. Cak kad bi obojica igraca podigli svoj nivo igre za nekih 20% gap bi i dalje bio preveliki. Novak ako sledece godine ne iskoristi svoju apsolutnu dominaciju i ne osvoji bar 3 GS, ukljucujuci RG plus Olimpijsko zlato, moze komotno da batali tenis jer trenutna konkurencija je smesna za njegov nivo igre.
                  Last edited by skeptik; 01-11-15, 22:19.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Gledao sam mec i osnovni utisak da je ovo zaista slaba era u tenisu. Bilo je lepih poteza ali generalno nivo prikazanog tenisa je za 2-3 stepenika nize od onog sto prikazuje Novak trenutno. Cak kad bi obojica igraca podigli svoj nivo igre za nekih 20% gap bi i dalje bio preveliki. Novak ako sledece godine ne iskoristi svoju apsolutni dominaciju i ne osvoji bar 3 GS, ukljucujuci RG plus Olimpijsko zlato, moze komotno da batali tenis jer trenutna konkurencija je smesna za njegov trenutni nivo igre.
                    Jos uvek je Marej za sledecu godinu nepoznanica, a i Vavac ce sigurno zablistati na jednom slemu .... I naravno Rafinja ne bi trebalo otpisivati makar na sljaci.
                    Videcemo.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne mozes da tvrdis to Skeptik jer ne znas kakva ce biti konkurencija, mozda Nadal proigra, a realno ide ka tome, tu je i Endi, dok Roger mislim da ne pretstavlja opasnost po Novaka vise na GS turnira. Sto kaze Sand tu je i Wawac koji zna da proigra kad ne treba
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                        Gledao sam mec i osnovni utisak da je ovo zaista slaba era u tenisu. Bilo je lepih poteza ali generalno nivo prikazanog tenisa je za 2-3 stepenika nize od onog sto prikazuje Novak trenutno. Cak kad bi obojica igraca podigli svoj nivo igre za nekih 20% gap bi i dalje bio preveliki. Novak ako sledece godine ne iskoristi svoju apsolutnu dominaciju i ne osvoji bar 3 GS, ukljucujuci RG plus Olimpijsko zlato, moze komotno da batali tenis jer trenutna konkurencija je smesna za njegov nivo igre.
                        Upravo to!Cak mislim i da Novak ne igra toliko dobro koliko je konkurencija losa,izuzev Pekinga i Sangaja.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Kad Novak melje sve redom SVI SU TI LOSI kad su Fed i Rafa dobijali oni su Bog, Goat, istorija, Vanzemaljci.

Comment

• sigpic

Comment

• Čuj radovao se poslije osvojene titule, svašta

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Čuj radovao se poslije osvojene titule, svašta
                                I to u Bazelu.

Comment

Working...
                                X