Nadalovi spinovi nemaju nikakav znacaj na ovoj vrsti podloge.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2015. godina
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Tako je, njegov tenis je prevazidjen. Pozdrav svima nov sam na forumu pratim tenis nekih dvadesetak godina i pomalo ga igram rekreativno. Čitao sam malo forum i ima baš dobrih i iskusnih komentara.Last edited by Dekson; 26-10-15, 19:34.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Nema nikakav izgovor bre, prosle sezone kad je imao napuknuto slepo crijevo istabanjao Bolelija i ko jos bese tamo, igrao tesan drugi set sa odlicnog Corica. Sad je fizicki top, dolazi u dobru formu nakon finala Pekinga i 1/2 finala Sangaja i on dobija po nosu kao neki amater. Nema nikakav izgovor, DRVO.OVAKO
Comment
-
Makar znamo da Karlovic ima ogromnu sansu da skine Stana,a verovatno i hoce.Iskoristi poklon kvotu StefaneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Konacno dva malo bolja poenaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav volej
Kakav crni brejk,ne moze da ga napravi do sutra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment