Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadal mi se čini standardno(mislim na igre prikazane ove godine),a Fabio osnovni problem glava...
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Voleo bih videti prosecna brzina prvog servira obojce. Mislim da danas serviraju slabije od Erani, a nemam poima zasto.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
      OVAKO

Comment

• Vjerovatno temperatura, umor, ne vrijedi im se trošiti na servisu, kad svi poeni idu u duge razmjene

Comment

• E kad si glup Rafa sad ces igrati treci set. Lopta iz aviona se videla da je u autu a ovaj ne zaustavlja igru.

OVAKO

Comment

• Ovi umalo da se stepaju

OVAKO

Comment

• Je l' prigovarao za coaching Fabio? Cini mi se da je to po onome sto sam mogao da razumem.

Kakvu je sansu sad propustio Strasan mec inace, po ocekivanju.

Comment

• Poklanja Fabio a ovaj NE UME da uzme (jos uvek).
                ... kakav FH Fabia.
                ... i onda poklon.
                Last edited by cacanin; 02-08-15, 14:41.

Comment

• Šta je Rafa operisao krajem prošle godine?

Comment

• Koliko Fabio igra dobro protiv Nadala u poslednja 3 meca.
                    Nadam se da moze do 3. uzastopne pobede nad njim.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Koliko Fabio igra dobro protiv Nadala u poslednja 3 meca.
                      Nadam se da moze do 3. uzastopne pobede nad njim.
                      Kamikaza klasicna Zabar.

Comment

• Slijepo crevo je opersiao Nadal.
                        Proknjizeni 500 bodova ali igra je svakako za zaborav.

OVAKO

Comment

• Odlican mec i odlicna pobjeda Rafe. Takticki je igrao odlicno. Nije previse forsirao, racunao je da Fabio mora na kraju napraviti dovoljno gresaka da pobijedi. Tako je i bilo. Dva puta je licilo da Fabio ima mec. Poslije 2:1 u prvom setu. Ali onda se tako ispromasivao sa BH-dom. Drugi put, ovo na kraju 2. seta. Bio je bolji, ali je izgubio 3 zadnja gema iako je u sva tri vodio 40:15.

Rafa je igrao najbolje kad je bilo najpotrebnije.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Slijepo crevo je opersiao Nadal.
                            Proknjizeni 500 bodova ali igra je svakako za zaborav.

Ma kakva igra za zaborav. Rafa je odigrao odlična meč, protiv strašno neugodnog Fogninija koji je odigrao meč života. Rafa je odigrao najbolje kad je bilo najbitnije i ta činjenica ohrabruje. Ova titula je dobra doza samopouzdanja za turnire u USA.

Comment

• Za samopouzdanje ok, ali kako je to Fabio igrao mec zivota samo ti znas. 60 UE je imao, mnogo toga je promasio. Po meni Nadal nije odigrao dobar mec, samo prosek I nista vise. Protiv Sepija je bio odlican recimo.

OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Za samopouzdanje ok, ali kako je to Fabio igrao mec zivota samo ti znas. 60 UE je imao, mnogo toga je promasio. Po meni Nadal nije odigrao dobar mec, samo prosek I nista vise. Protiv Sepija je bio odlican recimo.

Pa kako da Fognini nije igrao meč života? Da li si ti njega ikad vidio igrati bolji? Naravno da nisi. Čitao sam komentare i na italijanskim forumima i svi se slažu, da je Fogna odigrao meč života. U svakom slučaju Fogna je odigrao fantastičan meč.

I Rafa je odigrao odličan meč. Traba uzeti činjenicu, da je igrao sa igračem koji mu osim Novaka stvara najviše problema na šljacu.
                                Kad je bilo najvažnije nise se usrao u gače i odigrao najbolje. Kako je samo spasio one dvije break lopte v 2.setu. Šampionski.

Comment

Working...
                                X