FIFA je nekad imala nenormalne bagove i tacno se znalo kako se igra, odnosno sta ti sigurno donosi prednost, a sta ne. Moj jedan od najboljih drugova je visestruki sampion Crne Gore i isao je po cijelom svijetu na sampionate svijeta, meni je to bilo presmijesno, tacno je znao sta treba da uradi, odnosno tacno je znao bagove i dobijao dvocifrenom prednoscu svakoga u CG. Ali to su bukvalno mjeseci i mjeseci krvnicke vjezbe. Na sampionatima svijeta jednom prosao grupu, ali su Njemci pogotovo, mada i Japanci znali neke druge i vece bagove, ili Koreanci, jbg davno bjese Ali braca Njemci su haos pravili tih godina. Medjutim od 2011. i to se mijenja, naravno da ce najbolji igraci svijeta davati po 5-6 golova, dacu ja svakom maltene barem tri na sest minuta poluvrijeme, ali cu ih isto i primiti jer mi odbrana kurca ne valja za razliku od napada. Dok upravo ovom drugu koji se odavno vise ne takmici i koji sad igra bukvalno samo jos samnom rekreativno ako dam jedan da pjevam i svi ti bagovi nekad danas mu apsolutno nista ne znace. Ali se znalo, na sampionatima svijeta svi igraju sa Barsleonom, Mesi je desni bek. Ako nemas Barselonu i Mesija na desnom beku, ti ne postojis, nemas nikakvu sansu. Ali kao sto rekoh to je bilo nekad, sad je situacija ipak ozbiljnija.
No ne posotji PES globalno ultra placeno takmicenje, necete nijednog ozbiljnog fudbalera vidjeti da pika PES i to je jos jedan poraz Konamija. PES nije ESport jednosatvno. I to je uzasno. PES se ne prodaje ni blizu kao FIFA. I dok je tako oni ne mogu biti ozbiljna simulacija niti kompanija.
Inace prekucavam NBA, jos par pobjeda i eto me u NBA ligi, svaku sam pjeske prosao.
No ne posotji PES globalno ultra placeno takmicenje, necete nijednog ozbiljnog fudbalera vidjeti da pika PES i to je jos jedan poraz Konamija. PES nije ESport jednosatvno. I to je uzasno. PES se ne prodaje ni blizu kao FIFA. I dok je tako oni ne mogu biti ozbiljna simulacija niti kompanija.
Inace prekucavam NBA, jos par pobjeda i eto me u NBA ligi, svaku sam pjeske prosao.
Comment