Izgleda fenomenalno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamer Zone
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dizem ruke od Warhammera, iskoci mi neka poruka tokom misije koju ne znam kako da resim(uz to i jedan bag tokom misije a to je da Orkovima stamina ostaje netaknut), a kada sam pokusao Dawn of War II da instaliram nesto mi iskocilo na kraju instalacije da nece.
U ovom trenutku nista od onoga sto imam na kompu me ne privlaci puno tj nista mi se ne igra.Mozda se za koji dan to promeni.Far Cry 3, Dishonored, Diablo II, Company of Heroes 2 i System Shock 2 imam na kompu.Hteo sam prosle nedelje da iscimam druga za Dragon Agerigins pa sam odustao, rekoh predugacko ajde prvo neke krace naslove da predjem. Ovim tempom mi nece trebati dugo da dodje DA na red.
Par starijih naslova sam pokusao da igram i ni na jednom se do sada nisam zadrzao.Malo sam pesimista za neke klasike koje mislim da odigram tj koliko cu u tome da istrajem.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostHteo sam prosle nedelje da iscimam druga za Dragon Agerigins pa sam odustao, rekoh predugacko ajde prvo neke krace naslove da predjem. Ovim tempom mi nece trebati dugo da dodje DA na red.
Dishonored je isto odličan, ali tu sam odavno zaglavio na nekoj misiji i nikako da ga nastavim. Bez ubijanja ga igram, stealth mi mnogo zanimljiviji
Comment
Comment