Nema momci ja sutra najtezi ispit polazem kod profesora koji je bio nominovan za Nobelovu nagradu za mir(Miodrag Lovric) pa ako polozim statistiku igracemo svaki dan sto se mene tice
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamer Zone
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Princara View PostOvi boldovani i nisu neka opasnost kada se bude igralo bez laga . Za ostale ne znamOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Princara View PostOvi boldovani i nisu neka opasnost kada se bude igralo bez laga . Za ostale ne znam
Sad bez zajebancije, igrao sam sa vecinom ovde i protiv njih naravno. Onako sto sam na brzinu stigao da ocenim Roso vrh, ostale mogu da rgam lagano. I roso nije nedodirljiv, ali sam stekao utisak da mi je najteze protiv njega, ili sam to vece bio umoran i nikakav, videcemo. Ima jos dobrih, i to bas dobrih, ali necu da navodim da se ostali ne naljute ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Šta ima mi botovi da se ljutimo, Rosso, Papi, Bice, straxx, Zola i Sandu su neki vrh što se tiče ovog foruma .. Tu može da spada i tebra Limar laganoLast edited by Lord Aleksoni; 18-02-15, 18:34.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostJa sam spreman ako bude veceras igre.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Presao prve dve sezone GRID 2, ostaje mi jos jedna u Aziji.Ne znam da li je do mene, ali sam pozitivno iznenadjen.U pocetku me je nerviralo sto kod svake krivine moraju da mi se zanose kola, ali navikao sam.Igram na hard tezini i uz to da svako ostecenje utice na performanse mog automobila, pa tako par cukanja na pocetku trke i mogu da se oprostim od prvog mesta.Tako da mi je sa te strane veoma izazovno.Destrukcija automobila je meni vrlo dobra, svaki blagi kontakt ostecuje farbu.Jedna od zamerki mi je sto ne mogu da koristim flashback kada mi se resetuje auto(daleko izletim sa staze), to mi se do sada samo jednom desilo.Reko bih da je prvi deo dosta bolji, dvojka mnogo vuce na Dirt serijal.Zanimljivo kada mene zakaci protivnik, naravno da me okrene.Ja kada krenem nesto slicno da odradim, ja ponovo najebem a on jedva da se pomerio.Jedino ih mogu preteci kod krivina kada se zabijem u njih, naravno treba da budem hirurski precizan.Uzeleo sam se voznje, posto vec 2-3 godine nista nisam igrao ako izuzmem rimejk NFS MW koji mi se uopste nije svideo.
Comment
-
Ja igram sa mojim Milanskim bratom Rosso-om.Italijanska mafija uvek bila najjacaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment