Bas lijepo ide ovaj jailbreak za PS4, sledece godine ce biti jako isplativo uzeti konzolu, jb je i odigrati sve sto je izaslo da valja, sto se online gaminga tice ne vrijedi ici po konzole sem ako samo igras sportske simulacije, pucanje ne moze preko dzojstika jbg, ustvari moze ali je mucno i neprirodno. Nebo i zemlja razlika BF1 preko Sonija i PCa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gamer Zone
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja od 2012 imam xbox 360, a sada i one. Navikao sam se na dzoj maksimalno. Cak i na pucacine bez aim assist. I mnogo je dobar osecaj. Pogotovo da se izvrnes iwda pikas
Trenutno sam samo na BF1 mnogo je zarazna igra. Od prvog dana je igram.
Tu je i finansijska strana, uzeo sam ga za male pare, nema se za jaci pc da se fura sve to.
Uskoro planiram ps4 zbog jailbreak, ima bas dosta SP igara koji bih prelazio, plus ps ekskluzive koje nisam.
Comment
-
Kao neko ko je do pre 10-ak godina bio okoreli PC-jash, ne pamtim kad sam nesto uopste igrao na PC-ju sem Witchera. Jbg, konzola je max komfort, pogotovo kada u proseku odigram igru mesecno, nije to osnovna i srednja skola kada sam mesecno prelazio gomilu igaraMalo PS4, malo Switch, sasvim dovoljno za mene. Plus sto imaju vrhunske ekskluzive, evo pre neki dan presao Uncharted 4, nisam verovao da ND sa tim moze da nadmasi The Last of Us, ali oni bas vole da demantuju nevernike, kakva je ono igretina. Sledece na redu ce verovatno biti poslednja Zelda
A docice RDR 2 na PC, verovatno godinu dana kasnije. Prvi deo je bio specificna situacija, imali su bas problematican development, sam kod igre je totalni haos, previse bi bilo komplikovano da portuju na PC.
Comment
-
Comment
-
Comment
Comment