Afflalo u Portlandu http://espn.go.com/nba/story/_/id/12...sportscenterFB
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA 2014/15 FEBRUARY
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bruk Lopez najverovatnije dolazi u OKC, u drugu stranu ide Dzekson i videcemo ko jos.Ili je to samo to?
Spominje se da bi Netsi mogli jos da otkace Vilijamsa u Sakramento i Dzonsona u Detroit.Videcemo sta ce od toga da bude.
Majami nudi samo dva pika prve runde.Niksi Kalderona i Hardaveja Jr.Ne zna se koja je ponuda gora, bolje da ga ne trejduju.
Comment
-
Arizonu napustili braca Dragic i Tajler Enis, dosli Grendzer, Brendan Najt i dva buduca pika.Da je IT otisao, vala radovao bi se dolasku Najta.
OKC na kraju uzela Kantera.
Edit:Ipak je otisao IT, onda mogu da se radujem.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA
Last edited by Ricma; 19-02-15, 21:05.
Comment
-
-
Jedino mi se ne svidja sto su morali da daju pik od Lejkersa, na leto sledi nova sapunica sa drugim plejem koji ce da bude RFA.Izgleda da su u oba trejda Finiksa ucestvovali vise od dva tima.U prvom su bili oni, Majami i NO, u drugom sa njima su bili Milvoki, Boston i Fila.Ludilo...
Comment
-
Originally posted by jevta1992 View PostSunce ti jbmDragon,Flash,Deng,Bosh,Hasan postade opasna petorka za PO!!!
Out
Dragic X2
IT
Ennis
Plumlee
LAL 1st
In
Granger
Knight
Thornton
Salmons
Hamilton
Cleveland '16 1st
Miami '17 1st
Miami '19 1st
Jedino kao sto rekoh mi se ne svidja sto su dali pik Lejkersa a ne vidim sta su dobili za to.Ne smeta mi ni to sto su se odrekli Enisa za Najta.
Comment
Comment