не могу да гледам овај кукавички тенис и тачка, одох опет да одспавам ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde bre ne foliraj vise,igraj tenis..Sacuvaj boze
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostOpet kriza. Bacio je sve sto je imao u 11-om gemu, vrlo je moguce da je to prelomni trenutak meca. Ne treba mu ova teatralnost i kad se gubi treba gubiti sa stilom.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBio je to prelomni trenutak. Skupa sa prekidom. Poslije prekida Novak nije mogao ubaciti prvi servis.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostGovor tijela Djokovica nije dobar...
NEMOJ DA PRAVIS BUDALU OD SEBE!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBio je to prelomni trenutak. Skupa sa prekidom. Poslije prekida Novak nije mogao ubaciti prvi servis.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa daj,prekid bio 2 minuta,covek koji je prvi na svetu i vec dugo u tenisu NE SME da padne zbog tog kratkog prekida!!!"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Marej nije smeo ovaj gem da mu prepusti lako,mozda kobna greska...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment