Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by wanderer View Post
    Ma kako da ne.... Nema moj, tvoj teren. U 21. veku samo jedan igrač ima svoj teren, pa čak ni on nije ostao imun 2009.
    Nije nemoguce,definitivno je za klasu ispred svih...
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
      Nije nemoguce,definitivno je za klasu ispred svih...
      Nije nemoguce, ali ce zasrati negde videces.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp Barid Bel Medar View Post
        Naravno da zna, jednostavno dominira, ali kada dodje igracica sa slicnom ili istom inspiracijom onda suva snaga neretko prevagne.
        Medjutim stara skola (belgijanke Klajsters i Enan ; ruskinje Dementijeva, Kuznjecova, Safina donekle, pa cak i Miskina) su mogle da je otresu, sa njima nije ovako lako izlazila na kraj. Jedno vreme na sljaci nije mogla da prismrdi Enanovoj. ALI BUKVALNO (dok sam ja jos pratio zenski tenis)
        E da wandereru ... PEC!
        Jelena Jankovic se dok je bila u svojoj najboljoj formi isto dosta dobro nosila

Comment

Kad se samo setim Henin...
          A sa druge strane imas onu Amanmuradovu, za koju sam ja najiskrenije mislila da je musko...videla sam je uzivo u Madridu, a nisam videla protivnicu i mislila sam da neki muskarci igraju i jos se pitam, ko je ovaj nov, ne prepoznajem ga
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Ja sam mislio da su te price "igra na snagu" odavno zaboravljene. To je glup argument jer postoje 1000 igracica koje udaraju jednako jako a nisu u prvih 1000 godinama a o titulama mogu da sanjaju.

Plus Serena posle toliko godina na touru i toliko GSa svaki GS igra sa istom zeljom da osvoji kao da ce joj biti prvi.
            Lepo je rekla da vise mrzi da izgubi nego sto voli da pobedi!

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
              Ja sam mislio da su te price "igra na snagu" odavno zaboravljene. To je glup argument jer postoje 1000 igracica koje udaraju jednako jako a nisu u prvih 1000 godinama a o titulama mogu da sanjaju.

Plus Serena posle toliko godina na touru i toliko GSa svaki GS igra sa istom zeljom da osvoji kao da ce joj biti prvi.
              Lepo je rekla da vise mrzi da izgubi nego sto voli da pobedi!
              Taj pristup mi se ne svidja, vise volim kad igraci izjave obrnuto

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                A sa druge strane imas onu Amanmuradovu, za koju sam ja najiskrenije mislila da je musko...videla sam je uzivo u Madridu, a nisam videla protivnicu i mislila sam da neki muskarci igraju i jos se pitam, ko je ovaj nov, ne prepoznajem ga
                Ne bih da spamujem, ali evo još jedne potvrde da snaga nije presudan faktor

Aleks osvojila titulu na $50k turniru u Istanbulu

Comment

• Naravno da nije, pa Serena je superiornija od ostatka WTA u svim segmentima ne samo u snazi. Presudna je ocaj konkurencija realno.
                  Last edited by Sandugp; 31-01-15, 11:40.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Ne bih da spamujem, ali evo još jedne potvrde da snaga nije presudan faktor

Aleks osvojila titulu na $50k turniru u Istanbulu
                    To Paradorn Srichaphan novi trener ALeksandre Krunic?
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                      To Paradorn Srichaphan novi trener ALeksandre Krunic?
                      Ako je on malo je porastao

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
                        Ja sam mislio da su te price "igra na snagu" odavno zaboravljene.
                        Normalno da jesu...čuj Serena na snagu igra

Savršeno kretanje, promjene ritma, BH slajs, drop shotovi, lucidni voleji, nadmudrivanje...kakva snaga

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                          Normalno da jesu...čuj Serena na snagu igra

Savršeno kretanje, promjene ritma, BH slajs, drop shotovi, lucidni voleji, nadmudrivanje...kakva snaga
                          Ko da Anu opisa, osim kretanja sve pasuje
                          sigpic

Comment

• je l' gleda neko finale dubla?
                            ide Fabio do slem titule

sigpic

with experience.

Comment

• Fabio i Boleli uzeli slem

sigpic

with experience.

Comment

• Bravo za "ludog" Fabija.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
                                X