Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tako je kad se naviknes da Berdych zakaze u kljucnom trenutku. . .salim se.
    Rafa sve sto nije, nesiguran, bez samopouzdanja, mlako i bledo. Cestitke Berdych, Nadal nadigran.

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
      Moram citirati sta mi je juce pisao MAJSTOR SHMINKA

Rezultat 6:2, 6:0, 7:6

Pocijenite sami da li je bio u pravu bravo Shminka
      Da trazim sad ja post sta je rekao za Halep?
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Da trazim sad ja post sta je rekao za Halep?
        Mislim da je bolje da promijenis avatar
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Shimnka i dalje drzi casove, dok Stefan na glavu prstom upire
          sigpic

Comment

• Tomase konacno si postao covek, sad mozes da se zenis

Sent from my HTC posto mi se moze
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• 840 бодова изгубио Рафа!
              Last edited by Žika; 27-01-15, 06:00.
              sigpic

Comment

• shminka

Jedinio si ti ti predvidio da Rafa nema sansi!

Comment

• и мој друг Гоџа је типовао, а ја га зезао, целу ноћ ме зове телефоном и вади ми душу, као да ја навијам за Рафу... и ја сада браним Рафу као да ми није мило што је изгубио, а још је чудније да сам навијао за Томицу, чокера.. па ја увек навијам за оног ко игра одлично!!!
                  sigpic

Comment

• Nadal nakon prva dva seta je imao 0 poena na drugi servis. Ovo dovoljno govori u kakvom stanju je bio Nadal.

Na kraju meca, odnos W/UE kod Berdiha 46/21, a kod Nadala 24/26. I sa ovakav omjer Nadal je bioo jako blizu da ukrade treci set Berdiha i da krene po preokretu. Nazalost Ceh je bio predobar i mislim da bi bio nepravedno da ovo danas izgubi. Bolje nek ide Berdih nego Rafa koji se muci sa sobom. Sad malo na hladjenje pa da se hvata neku formu za Masterse u Americi i naravno najbitnije za sezonu na sljaku.
                    OVAKO

Comment

• A kad sutra neko nov ispliva ili neko stari promeni nacin igre, uvede nove elemente, ponovo necete shminki da verujete

Sent from my HTC posto mi se moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• како да знам да је Томица променио фризуру кад је увек имао качкет на глави?
                        sigpic

Comment

• Sta reci, kakvu poruku poslati? Mozda ipak treba staviti prst na celo i dooobro razmisliti
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                            Томици се већ одсекле и ноге и руке....

Prepravi ovaj post dok jos niko nije video :P

Comment

• отресо га ко ћуран глисту.

Comment

• Šta reći, da mi je neko rekao da će Tomica da udijeli Rafi krompirčić ne bi mu vjerovala
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X