Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igra Miler odlicno.

Comment

• Poceo Novak da cita servis, nece ovo jos dugo.
      "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Doktor.... ne sme bre ovako da menja pravac i da proklizava... za ebenu loptu jednu !!!

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• auuu, zajebano, zanoktica otisla
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Nisam verovao da cu ovo reci ali,uzivao sam nocas u zenskom tenisu
            Strasan mec Cibulkove i Azarenke,samo i dalje ne kapiram kako je Vika uspela da izgubi
            Novak lagano do prvog seta.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              Hristos voskrese!

Rutinsko odradjivanje, dajte umornog Mareja i da se slavi petica
              Nisikori ne misli tako
              OVAKO

Comment

• Au kako je odigrao Nishikori jutros, stvarno mozes da uzivas protiv bilo koga on da igra. Nadam se da moze osvojiti ovo

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  auuu, zajebano, zanoktica otisla
                  Dobro nije NLO
                  "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                    Au kako je odigrao Nishikori jutros, stvarno mozes da uzivas protiv bilo koga on da igra. Nadam se da moze osvojiti ovo
                    Eto, dosao iz Banovica kao nov i preporodjen covek
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Nisam verovao da cu ovo reci ali,uzivao sam nocas u zenskom tenisu
                      Strasan mec Cibulkove i Azarenke,samo i dalje ne kapiram kako je Vika uspela da izgubi
                      Novak lagano do prvog seta.
                      Fakat spektakularan mec, mozda i najbolji na turniru u obe konkurencije. Azarenka sjajna, Cibulkova nestvarna.

Kei rutinirao umornog Davida, ali i da je bio svez nisam siguran da bi mnogo bolje prosao. Prvi favorit za titulu sto se mene tice. Sad su sve oci uprte u Stanislasa

Novaku nikako ne ide na ruku sto u dva uzastopna kola ima dva klasicna drvoseka. Tesko ce se tu uhvatiti bilo kakav ritam.
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• копрца се ноле када му се игра сервис волеј, може још и да се изчивиљи...
                        sigpic

Comment

• Novaku je pala koncetracija. Prelako je dobio 1. set.

Comment

• Bledo izdanje Novaka za sada i pored vodjstva. Mlak servis, retern takodje... Mora mnogo bolje ako hoce titulu ovde.

Comment

• vilander upravo rece da je novak najbrzi teniser kojeg je gledao, dok sajmon rid veli monfis.

Comment

• Originally posted by cssr View Post
                                vilander upravo rece da je novak najbrzi teniser kojeg je gledao, dok sajmon rid veli monfis.
                                Nicolas Kiefer,veliki je fan Hannovera 96 i cesto je trenirao s njima.Na sprintu od 20/30m im je nabijao komplexe

Comment

Working...
                                X