Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• да ли то Вика неког заводи са овом разоткривеном бутком? све чекам да Сероња то објасни али се прави луд..

ипак сет обе...
    Last edited by Žika; 26-01-15, 01:49.
    sigpic

Comment

• Ajde Ciba, ne dozvoli da izgubiš ovo .. Ide Viktorija prema pobedi evo brejka. Ali ovo je samo ženski tenis, časkom dođe do preokreta

Odlična pogođena paralela Cibe
      Last edited by Lord Aleksoni; 26-01-15, 01:42.

Comment

• Opet je Dominika Cibulkova uzviknula OLE
        Kakav Ceronja, kakav bog majke mi... Care, POME se kaze, ne Ole, jebo te bog.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
          Nisu oni dobri ni jedan, takmiče se ko će veću glupost da izvali.A o prevodjenju engleskog da ne pričamo, ajd što nije tačno ali barem nek ćuti da čujemo nešto.
          Ovo je tacno 100%, fraze brkaju, cak i reci brkaju, pogresno totalno prevode, ali sto je najgore misle da sve znaju To je najveci problem kod ovih sa ES.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• E sad` nemoj pustati sreco, sve si ovo krvnicki zaradila.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• е, ево га и Вавринка!!! мука ми од ових вришталица...а исту лову добијају...
              sigpic

Comment

• Ajmo Dominika,valjda je ona laksa od Vike za Serenu ,posto Wiliamsovu imam na tiketu da osvaja turnir,jos pre pocetka uplatio
                sigpic

Comment

• Dominika, svaka ti cast

Vika

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                    е, ево га и Вавринка!!! мука ми од ових вришталица...а исту лову добијају...
                    I to sto kazes Ziko, ali ispraticu ih ipak do kraja, igra Cibulkova za sve pare... Pogotovo sto mislim da jos uvek nije nista gotovo. (voleo bih da jeste, mada ... daj da vidimo)
                    Ala se raduje kao da je osvojila turnir ...
                    Last edited by Sandugp; 26-01-15, 02:29.
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Kako sam radostan UUUUUHHHHHHHHHHHHHHHH
                      Bravo Ciba, sjajan mec.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Баба јој се упишкила од среће... прцољак победи громаду..
                        sigpic

Comment

• Bravo Ciba, idemo po titulu

Comment

• Malo muzjake da pogledam pa na spavanje, jbg nema se vremena
                            sigpic

Comment

• Odavno nisam gledao ovako kvalitetan mec u zensku konkurenciju. Ciba 44 winera i 29 UE, a Azarenka 33 winera i 29 UE. Obe u plusu ali ipak morala je jedna da izgubi. Bravo za Ciba, a bravo i za Vika, konacno igra dobro i nadam se da ce se potpuno vratiti ove sezone i da ce biti ona stara.
                              OVAKO

Comment

• Може овај Гарсија да вади душу кад хоће...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X