Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    sta je problem Dino? jel napravio break? Jeste...
    Bravo, hos medalju. Nadal je kriv sto se ovaj raspao, nema sta. Ne znam sta hoces time da postignes, evo pokusavam da shvatim al ne ide. Kompleksi ,jedino razumno objasnjenje.
    Last edited by DinoFC; 21-01-15, 11:15.

Comment

• Tankuje sad Smičko, hoće da završi u 5 setova, tako je slađe
      sigpic

Comment

• hos ti u Banovice

Comment

hos ti u Banovice

Nisu losi Banovici, trebo bi ti jednom otici pa da vidis kako je.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
            Nisu losi Banovici, trebo bi ti jednom otici pa da vidis kako je.

De nam Dince baci neko tvoje misljenje o Rafinom stanju
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              U je, sta ce se sve desiti u ovom mecu, rutinski Nadal... ce da bude raznesen...sve dok ne prevari Smiceka... koji ce sam sebe pobediti... a onda i Rafu. Gde vam sve stane
              Uze mi rec iz usta, tj tipku sa tastature, teorije zavere prskaj druze moj ... zaverenici protiv zaverenika ...
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                Kako nikada na RG-u nije za penziju?Glupost...
                2014 je jedva izvukao RG,da je u finalu usao u 5. set izgubio bi.Prilicno sam siguran da ga ove godine nece osvojit.
                A glupost je poredit povratak iz 2013 s ovim,ipak je tad bio 2 godine mladji.Za par mjeseci ulazi u 30. godinu zivota,iza njega je 12/13 godina pro toura (od toga 10 brutalnih),bezbroj maratona...

Comment

• ne kontam fkt sta baljezgas, apsolutno mi je svejedno ko ce ovdje dobiti...kazem da ce Rafa okrenuti, da je Smyczek pao...a tebi to iz nekog razloga smeta

ja odoh u Banovice, a ti uzivaj

Comment

• ne kontam fkt sta baljezgas, apsolutno mi je svejedno ko ce ovdje dobiti...kazem da ce Rafa okrenuti, da je Smyczek pao...a tebi to iz nekog razloga smeta

Comment

• Dino je majstor za Banovice, putuje tamo cesto, prosek mu je jednom po slemu. Greota bi bilo da sada pokvari taj prosek
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Eh evo ga Rafa s radiusom kretanja od 3 metra u ovom setu uzima set, bas treba biti majstor za to
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• VAMOS RAFA. Idemo u 5.

Comment

ne kontam fkt sta baljezgas, apsolutno mi je svejedno ko ce ovdje dobiti...kazem da ce Rafa okrenuti, da je Smyczek pao...a tebi to iz nekog razloga smeta

Najgore kad se covjek pravi lud, ali hajde.

Ajnstajne, mnogo stvari je uticalo na ovog danasnjeg Rafu, mnogo godina igranja pod povredama koje su se pocele gomilati u zadnjoj godini, nema vise ni misicne mase, izmozden od igranja tenisa, jos je taj RG ostao jedina odbranjena tvrdjava ako on padne, dovidjena i prijatno.

Comment

• A
                              peRFect
                              A

Comment

• Fak,slova "A" mi se vratise na pocetak a trebala su da stoje iznad/ispod "RF"

Comment

Working...
                                X