Tesko ce Belinda preko Julije Jedino ako joj Martina ne pomogne sa tribina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde Andersone brate mucis se sa ovim Svarcnegerom iz Argentine koji tipican igrac za sljakuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Imam neki osecaj da ce ovaj Milman izbaciti Mayera,domaca publika plus ne igra lose,bice naprzen,Mayer nije neki igrac na tvrdoj podlozi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Izgleda da se Jarmili smesi prva pobeda ikada u Melburn parku nakon 9 uzastopnih poraza
I za ovo treba biti majstorLast edited by Heartbreak; 19-01-15, 02:27.sigpic
Comment
-
A da li mogu ja da malo nagrdim tenisera za kojeg veceras navijam? Mislim necu se ljutiti i da ga jos neko isproziva.
Mislim da je odgovor DA. onda da pocnem... Marinko ruralno faco, taman si lepo krenuo doneo mi osmeh i sad` zabusavas>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Evo počinje Ana, očekujem jednu expresnu partiju
HB, mora Kevin malo da unese drame u meč kad sam ga stavio na suisajduLast edited by Lord Aleksoni; 19-01-15, 02:55.
Comment
Comment