Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    kakav je šampion Masha, nevjerovatno

Viktore majstore, halali što sam sumnjao u tebe
    Kakav? Sampion sto ne moze da uzme servis gem vec sat i po
    OVAKO

Comment

• Nisam gej ali me David Goffa veceras dobro posexao, da se zvanicno snimim za suicid
      E rodjeni ja na tebe tip, never e gen
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Vratila je Sarapova jedan brejk, pa ce opet da popase jedan i onda ce oba da vrati i pobedi .... Takav scenario me ne bi cudio ni malo.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Qureshi i Zimonjić ostaju u igri za prolaz dalje, 6:4 drugi set

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Kakav? Sampion sto ne moze da uzme servis gem vec sat i po
            Šampion što nikada i ne pomisli da odustane

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Šampion što nikada i ne pomisli da odustane
              Aha.
              Ako uspe da izgubi ovo Panova ne znam sta da kazem, zaista. Eto ja mislim da ovo Masha ne moze da dobije nikako jer ne zna gde se nalazi trenutno, ali moguce je da Panova pokaze svoje NEsampionske odlike.
              OVAKO

Comment

• Kvota 5 a? Show me the money
                Masha to tako malo...
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Aha.
                  Ako uspe da izgubi ovo Panova ne znam sta da kazem, zaista. Eto ja mislim da ovo Masha ne moze da dobije nikako jer ne zna gde se nalazi trenutno, ali moguce je da Panova pokaze svoje NEsampionske odlike.
                  zadnja 4 poena su bila vrhunski odigrana, vratila se

Comment

• Hteo da udari lopticu noznim voleom a lopta ga puce po sred cela, znate li ko je to ?

Spoiler
                    MARINKO
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Malo sutra Shminkac moj. Sad ce spusiti brejka i ide Panova u trece kolo
                      OVAKO

Comment

Aha.
                        Stefi, nece to panova da izgubi, to ce Sarapova da dobije. Ne volim je ni malo, mogu slobodno da kazem da mi ide na onu stvar godinama, koliko je ne gotivim. ALI mora da joj se prizna da je borac i da ne odustaje NIKADA. Koliko puta smo samo gledali ovakve njene meceve na slemovima. Pa mislim da ih je vise ovakvih imala nego komotnih pobeda.
                        Mislim voleo bih ja da ona izgubi, ali tesko da ce to da se desi.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Valjda neće da se usere Panova, ajde još jedan gem

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Hteo da udari lopticu noznim voleom a lopta ga puce po sred cela, znate li ko je to ?

Spoiler
                            MARINKO
                            Mučenik.A sada me nasmejao kada je frljnuo voćku na torbu.
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Stefi, nece to panova da izgubi, to ce Sarapova da dobije. Ne volim je ni malo, mogu slobodno da kazem da mi ide na onu stvar godinama, koliko je ne gotivim. ALI mora da joj se prizna da je borac i da ne odustaje NIKADA. Koliko puta smo samo gledali ovakve njene meceve na slemovima. Pa mislim da ih je vise ovakvih imala nego komotnih pobeda.
                              Mislim voleo bih ja da ona izgubi, ali tesko da ce to da se desi.
                              Nazalost, Panova se ne zove Ivanovic pa da se usere.
                              Sad se Masha stabilizovala na svoji servis ali mislim da je prekasno, jednostavno Panova osjeca da moze da dobije ovaj mec...
                              OVAKO

Comment

• 826+90=916 бодов за 46. место!

$97,500
                                Last edited by Žika; 21-01-15, 04:18.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X