Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kad se sumnjalo u Murray-ev kvalitet, mislim vis-a-vis Berdycha.

Comment

• саће Томица да му покаже....
      sigpic

Comment

• Hvala Prle sto si zarakijao Shminku pa se ta energija prenela na Tomicu
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
          Hvala Prle sto si zarakijao Shminku pa se ta energija prenela na Tomicu
          Ne troši taj žestinu, samo ISO
          Last edited by pecaros; 29-01-15, 11:20.
          sigpic

Comment

• тако је Томице, шутни га у дупе!
            sigpic

Comment

• Svi pircali kako je Berdih sazreo i mentalno i kvalitet ima i bla bla.Petra i ja jedini verovali u sampionske ambicije Mareja,pokazuje koliko je stabilniji ove sezone Marej i u punoj formi.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                Berdihov full make up ipak nije izdrzao prvu ozbiljniju proveru Bez sale, fenomenalno izdanje Skota, sampionsko rekao bih. Bice pakleno tesko Novaku/Stanu da mu ispariraju u finalu, pod uslovom naravno da ponovi ovakvu igru.
                Svi pogresne procjene su dosle od prvo, podcjenjivanja Dimitrova. Mari ne moze biti izvanredan ako je izgubio set od Dimitrova. Dimitrov nije u velikoj formi ali igra na mahove. Kad je uzeo set Mariju igrao je izvanredno. Drugo, od davanja prevelikog znacaja prosloj sezoni. Jeste Mari izgubio 6:1, 6:0 od Federera, ali to nema veze ove sezone. Marijeva forma je blizu njegove najbolje ikada.

Sto se Berdiha tice, dva su problema. Prvo, on je sporiji od Cilica a losiji od Wawrinke. Tako da analogija ne stima u potunosti. Ali vaznije, Berdih je poceo prerano da misli na finale. Cilic kad je imao brejk protiv Federera ili Nishikorija u prvom setu, nije ni o cemu mislio nego kako da dobije sljedeci poen. Tek kad je bi bio 2:0 plus brejk, pokazivao bi zanke da misli o sutra.

To je onaj Indigov feler u Berdihovoj glavi.

Sad je gotovo osim ako Mariju padne intezitet.
                Last edited by NI; 29-01-15, 11:27.

Comment

• E sad okrećemo ćurak naopako i bodrimo Tomicu da ovo ode u 5-i set.
                  sigpic

Comment

• Мареј га вата на интелигенцију...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      E sad okrećemo ćurak naopako i bodrimo Tomicu da ovo ode u 5-i set.
                      Zakasnio si set i po.

Comment

• Komicar zvani Tomica, uvek bio i bice
                        Sto bi Zika rekao ...Krtola...

Marej strasno agresivan pogotovo iz FH sto nisam ocekivao. Sve ono sto sam prognozirao tako je i bilo. Na BH strani je inferioran, Endi koriisti drugi servis za agresivan ritern a o kretanju i inteligenciji da ne pricamo.

Dajte bre Berdiha u finalu da se igramo a ne ovog ludjaka
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          Svi pircali kako je Berdih sazreo i mentalno i kvalitet ima i bla bla.Petra i ja jedini verovali u sampionske ambicije Mareja,pokazuje koliko je stabilniji ove sezone Marej i u punoj formi.
                          Berdih je nesumnjivo mentalno stabilniji i igracki doradjeniji u odnosu na ranije radove, ali u ovom mecu je nemocan jer do izrazaja dolazi suva razlika u klasi. Ovakav Skot je za klasu bolji i od novog Berdiha sto stanje na terenu i rezultat jasno pokazuju.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                            Berdih je nesumnjivo mentalno stabilniji i igracki doradjeniji u odnosu na ranije radove, ali u ovom mecu je nemocan jer do izrazaja dolazi suva razlika u klasi. Ovakav Skot je za klasu bolji i od novog Berdiha sto stanje na terenu i rezultat jasno pokazuju.
                            Stoji to, ali Berdih je imao 83% prvog untra do 5:3. Potom samo 50%.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Zakasnio si set i po.
                              Sad češ vidiš kad ode Endi na neko vreme u tvajlajt zon.
                              sigpic

Comment

• Dva coveka zivota kod Endija su Ivan Lendl i Novak.
                                Duboko i realno.
                                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Working...
                                X