Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona 2015.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...

Comment

• Ne znam gde da vam ostavim fotku, ali bas su slatki : ))
      sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Stvarno čudno šta se desilo Alonsu.

Comment

• sigpic

Comment

• Dobro je da nije nista ozbiljno,brz oporavak Fernando pa da te gledamo u Australiji
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pri ovoj brzini teško da je išta ozbiljno moglo da se desi, što je još jedan omaž bezbednosti, ali sam incident je bizaran prema Vettelovom opisu. Teško mi je da poverujem da je Alonso ostao bez svesti...

Comment

• Na prvi pogled tako izgleda, ali je usporenje bilo 30 G. Spekulisalo se da je Alonso doziveo strujni udar od ERS-a. Zvanicno od Meklarena je da je krivac vetar.

Comment

• Ovo više-manje objašnjava kako je McLaren izletio sa staze i njegovu putanju. Ono što ne objašnjava jeste Alonsove posljedice nakon takvog incidenta.

Comment

• Originally posted by Alen P View Post
                      Na prvi pogled tako izgleda, ali je usporenje bilo 30 G. Spekulisalo se da je Alonso doziveo strujni udar od ERS-a. Zvanicno od Meklarena je da je krivac vetar.
                      Video sam ovlaš i jedno i drugo ovih dana, mislim da je 30G budalaština. Strujni udar bi morao biti mnogo ozbiljniji i sa daleko težim posledicama ako je stvarno direktno od ERSa. No, to nije moja oblast, tako da mi ostaje samo da se nadam da Honda i McLaren nisu napravili tako neverovatan propust...

Comment

• Mislim da se, da budem iskren, previše frljaju sa podacima o G silama. Da je bilo 30G bolid bi trebao gotovo u momentu da se zaustavi, da ne kažem, uštopuje. Zaista ne znam detalje, mada ni oni sami ne znaju, ali jedan od mogućih razloga bi moglo da bude i klasično predupravljanje zadnjeg kraja.
                        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• http://www.sportklub.rs/karmen-horda...na-u-formuli-1

Auuu gledaj devojka sto je dobra

Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ron Denis-nista strasno
                            http://www.sportklub.rs/denis-alonso...-sada-je-dobro
                            sigpic

Comment

• Here are the F1 testing times and laps completed from Barcelona

* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• I tako...navija se za Lotus.

Comment

Working...
                                X