Noa Rubin, juniorski sampion Vimbldona iz 2014., uspeo je da se vrati iz mrtvih u finalu Sarlotsvila i osvoji svoju prvu Celindzer titulu.. gubio je 6-3 5-1, spasio dve mec lopte i dobio 3-6 7-6 6-3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Challenger Tour 2015.
Collapse
X
-
Last edited by ClayWarrior; 09-11-15, 00:38.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
-
Jako los mec Tejlora Frica, verovatno se izduvao posle onih silnih uspeha.. jedva sam cekao da ga vidim u dvorani ali nije mogao ni do jednog asa, uz neobicno losu igru u najvaznijim poenima. Nije spasio nijednu brejk loptu, dok je sa drufe strane realizovao jednu od sedam
Tiafo je zato bio siguran, sa raspucanih 15 aseva, on ostaje u trci za Australian Open WC, mada su za sada u prednosti Rubin i Pol, koji prve meceve igraju sutra
Pol trenutno igra dubl sa Opelkom, i deluje kao patuljak pored ovog dzinaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Djere uzeo prvi set protiv Berrera,odlican je...
Kakav treci set Djerea i lepa pobeda s obzirom na uslove u kojima se igralo,u cetvrtfinalu ide na Setkica.Last edited by MareLFC; 11-11-15, 21:28.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Garin i Edmund ce igrati u 1/4 Buenos Airesa dok Gastao Elias ocigledno nije imao snage da i u trecoj vezanoj nedelji ode do kraja, Podlipnik-Kastiljo je dobio vaznije poene i slavio 6-2 6-3
Smicek je zaustavio Pola u Nokvislu dok je Donaldson jos jednom bio siguran, posle igraju i Rubin i KozlovPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Laslo uzeo prvi set u TBu,idemo jos jedan!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kajl Edmund je u polufinalu Buenos Airesa i mislim da ce on dobiti sansu u Belgiji
U stvari, to je izvesno, ne bi Leon Smit isao na kraj sveta za dzabe (mada je i Vord bio ovde iz istog razloga)
Last edited by ClayWarrior; 13-11-15, 19:56.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment