Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al dobro servira, ali steka igra iz polja... Mora da pobedi Kipranina, ne sme od njega da izgubi.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Al dobro servira, ali steka igra iz polja... Mora da pobedi Kipranina, ne sme od njega da izgubi.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
      Ma opušteno,sredice to Rafa do Wimb,a onda napada titulu

Comment

• Pomogao je Bagy, a i Rafa se odlučio ipak odmicat na retern malo, set manje.

Comment

• Rafa igra bas po ocekivanju - lose ali bitno da igra sto vise i tako ce se polako vratiti osjecaj za igru. Za danas je bitna samo pobeda.

Comment

Ne kapiras me. Sasa je mnogo mlad, zato je i 84, ali bice on jednog dana u prvi 10, tu nema sumnje. Troicki je trenutno bolji jer je iskusan, konstantniji od njega... Ali ja sam govorio oko tenisko znanje i teniske udarce, tu je Sasa izmislio tenis za Viktora, iako je mnogo mladji od njega. Troicki nema niti jedan dobar udarac osim pristojnog servisa, on gura loptu u polju i sa FH i sa BH strane, dok Sasa razbija sa oba krila.
            Viktor je imao pauzu od godinu ipo,pa ispao sa ATP liste.I za godinu dana uspeo da dođe u prvih 50.Praktično je počeo profi karijeru iz početka.Saša je dobar,ali mlad je i ima na čemu da poradi.Ali za tenis nije dovoljan samo talenat.
            Viktor takođe(da poradi) na BH npr,ali FH mu nije toliko loš koliko ti misliš.Meni bar ne deluje tako.
            Rafa igra tek drugi meč na travi,ako se ne varam,a do Vimbldona ima još tri nedelje.I ponoviću ono što rekoh na temi o Novaku da će njih dvojica igrati finale Vimbldona,ma kolko nekome bila smešna ova prognoza.
            Inače ovo sa Bagijem će u treći set...
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Oduševljavaju me Rafini voleji. Fantastični su. Šteta što ih retko igra.
              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Dobar test za Rafu,ako pobedi izvuci ce vise dobrog nego loseg

Comment

• Ma sta je tu dobro, opet izgubio dobijenog seta, opet stara boljka. Nista nije dobro.
                  OVAKO

Comment

Ma sta je tu dobro, opet izgubio dobijenog seta, opet stara boljka. Nista nije dobro.
                    Ako se setis proslogodisnjeg prvog meca na travi,ovo je pesma

Comment

• Barem ce se Rafa danas dugo naigrati na travi. Trebaju mu takvi dugi mecev visokog intenziteta. U svakom slucaju Rafa danas treba obavezno pobediti za samopouzdanje

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                        Ako se setis proslogodisnjeg prvog meca na travi,ovo je pesma
                        Ne smaram se ja sa Nadala na travi, apsolutno sam opusten sto se rezultata tice, ali nervira me kad pravi ovakve stvari. A ovo mu se desava sve cesce ove sezone, nazalost.
                        OVAKO

Comment

• Vidi ti Bagija kako minira čoveku pripreme. Nije to u redu, a ni kolegijalno
                          sigpic

Comment

• Ma ovo ide 6:3 za Nadala.
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Rafa igra sve bolje. Svida mi se njegov veliki broj izlazaka na mrezu i puno uspjesnih volleya. Treba jos puno raditi na returnu, passingu i Fh-u

Comment

• Idemo dalje. Protiv Tomica bit ce jako tezko.

Comment

Working...
                                X