Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tu ubedljivo prednjaci, posto se Kirios, Zverev i Kokinakis nekako kontrolisu, znatno bolje od njega
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Da,a nema nikakvog razloga da se tako ponaša,karijera mu ide u odličnom smjeru već je pobjedu,dve udaljen od top50,al eto nije više klinac trebao bi se naučit kontrolirat,već je skupio zavidan broj hejtera ovako mlad što se tiče meča danas je odigrao jedan od boljih mečeva u karijeri,nema si realno ništ zamjerit nakon 5-1 odlično je GGL zaigrao nakon što je pustio ruku...

tek sad vidim da nije prijavio Madrid kvalifikacije,a nije izravno upao niti je dobio WC za glavni ždreb,nije valjda da mu je već ispod časti igrati kvale

Comment

• Nema razloga, dosadasnje uspehe bi morao kanalisati u pozitivnu energiju, ali Balkanac je to

I ja sam ga trazio, nisam znao da ne igra Madrid

sigpic

Comment

• Ja mislim da sam na ovih 6 ili 7 danasnjih meceva koje sam gledao video vise vinera nego u Majamiju za 4 dana

sigpic

Comment

• Marej je imao 4-1 i sansu za 5-1, ali onda ludak gubi 5 gemova za redom i prvi set

sigpic

Comment

• Dobi je Endi ali je kuvalo posteno, bilo udaranja ramenima na promeni strana. A i Endi je poludeo i tokom jedne rasprave sa sudijom mu je rekao 'No one likes you on the tour. Everyone hates you.' Ali jesu Cesi uzasni sto se ponasanja tice

Comment

• Ma Rosol nema mec u kome ne izaziva neke rasprave i incidente. Arogantan i veoma odvratan lik, ne mogu da ga gledam pred ocima.
                Last edited by Stefan-kobe; 02-05-15, 13:16.
                OVAKO

Comment

• Dominik Thiem je porazen od svog sunarodnika Gerald Melzer i brat Jirgena ce igrati u svoje prvo ATP 1/2 finale.
                  1/2 finala bi trebalo da startuju uskoro, a svaki trenutak pocice i Roger protiv Schwartzmana u Istanbulu.
                  OVAKO

Comment

• Murray isto dijete malo, zvao supervizora

Comment

• Nemam pojma sta se sve desavalo, samo sam vido onaj kratak klip kada mu Endi to govori.
                      Ali da je Rosol precesto akter raznoraznih "incidenata" to stoji, takav je lik - cobanin. (uz duzno postovanje svima koji se bave tom profesijom)
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Murray isto dijete malo, zvao supervizora
                        Shminka veruj pratim svaki Challenger i ATP 250 i 500 turnir, i vjeruj mi da sam gledao Rosola u milion odvrtnih izdanjima. Prosle godine u finalu ceskog challengera protiv Veselog, ponasao se odvratno, namerno zvao glavnog sudija da ustane nakon svaki prvi servis, pa makar to bio i ocigledan aut. Cak je i Veseli u jednom trenutku napravio cudan izraz lica, kao u stilu sta ti je bre covece, jesi normalan. Pazi, to radi protiv kolega iz reprezentacije...

Isto sad sa GGL-a, sa Murray-a i jos mnogo druge prljave poteze.

Nije ni Marej cvece ali Rosol je nemoguci.
                        OVAKO

Comment

• Mislim da je sve pocelo kod 1:1 u setovima, posle pauze kada su se vracali, mimoilazili se i Rosol ga zakacio ramenom. Deca...

U Istanbulu dupli brejk za Svarcmana.
                          Last edited by thrillseeker; 02-05-15, 14:09.
                          "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Pa to je uradio i sa Nadala, mada tu je imao i Nadal krivicu jer mu je bio nafuran od neke prethodne poteze na terenu. Isto lani na W-a je srusio flasice Nadala dok je prolazio na promene strane... Mislim bas dete...

Roger gubi sa dupli brejk protiv Schwartzmana, vec je 5-2 za Diega.
                            Agut je imao 3-0 i 15-40 protiv Endija, a sada je 3-3 i 0-30.
                            OVAKO

Comment

• Nije, zvao je supervizora poslije prvog seta...jer zamisli, Rosol se radovao svojim poenima

Comment

• Taj deo nisam video. Mada i na W 12 se Nadal zalio na slicnu stvar, i jos se kod primanja servisa "kretao". Mora da ima nesto u tome sto mi ne vidimo jer nije slucajnost ako se vise puta ponovi.
                                "But Pascal what are you saying?"

Comment

Working...
                                X