Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako ga brat reseta
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• 33% osvojenih poena na drugi servis protiv Sema Kverija.. ovo Dzarede ne moze svako
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ajde ok sto je izgbio, nista strasno, ali ja ne mogu da shvatim sta je sa ovim mladicima? Cemu ta nervoza bre? On, Coric, Zverev, Kozlov... Svi su zivcani do bola, pa jebote sta se to desava. RAzumem neiskustvo, sve je to ok, ali moraju da se malo smire...

Danas prelepi mecevi u Sao Paolo, vredi pogledati De Bakera i Vannija, prstice od servisa tu.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Ajde ok sto je izgbio, nista strasno, ali ja ne mogu da shvatim sta je sa ovim mladicima? Cemu ta nervoza bre? On, Coric, Zverev, Kozlov... Svi su zivcani do bola, pa jebote sta se to desava. RAzumem neiskustvo, sve je to ok, ali moraju da se malo smire...

Danas prelepi mecevi u Sao Paolo, vredi pogledati De Bakera i Vannija, prstice od servisa tu.
          Možda su mislili da će to ići puno lakše prijelaz iz juniorskog u seniorski

According to Sébastien Grosjean, commentating on BeInSports, Marseille tournament director is not happy with Coric's management and entourage who demand a level of accommodation and practise time on Center Court only as high as the top names here for Borna to come.

Ovo mi je več presmješno ako je istina,bolje bi bilo da malo stanu na loptu dok ne bude prekasno,tako su i od Donne pravili zvjezdu,pa gle di je sad

Comment

• e de bakkeru, nikad nista od tebe
            Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Originally posted by retro View Post
              e de bakkeru, nikad nista od tebe
              Ni ja ne verujem sta covek uradi, ima 30:0 na svoj servis i bukvalno proda 4 poena za redom
              sloboda ili ništa

Comment

• Duci sa Verdaskom igra ravnopravno, i Tb odlucuje o prvom setu.
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Mora da je Stefan igrao na Verdasca

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                    Mora da je Stefan igrao na Verdasca
                    Nisam ni pratio, sada tek vidim da je Duci pobedio
                    Stefi igrao 100%
                    A otvorilo se Duciju sada fino ....
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• ja sam ga cekao za pare kad ono

Comment

• Ja na Verdasko nisam igrao jos od AO 2014, kada izgubio od Gabasvilija, i to u odlucujucem setu popio je brejk tako sto je napravio 4 duple za redom. Kacio sam trgliceride, pritisak, secer...
                        Na 2-2 u trecem setu rekao sam na jedan drug da odigra u live-u na Lajovica, jer Verdasko milion puta izgubio ovakve meceve, gde je dobijao prvi set i nakon toga se raspadao.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                          Fica bravo... ovde izgleda samo ja verujem u Ducija

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                          Idemo Duci majstore.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Biće da Dušanu Silnom pasuju prašnjavi dvoranski uslovi za igru
                            Da li se Nando raspadao ili ne, ostaje činjenica da mu Dušan nije dozvolio realizaciju niti jedne od 4 brejk prilike, dok je od 6 ukazanih, dve brejk prilike iskoristio. Dušanov procenat ubačenog prvog servisa u porastu u odnosu na meč sa Anduharom kao i realizacija na isti. Bolji je bio i retern, posebno na drugi Nandov servis.
                            Za 1/2 finale Dušanu na megdan izlazi Italijan Vanni koga je dobio pre 10 dana u Ekvadoru 2-0 uz dosta borbe (7-6, 6-4). Reč je pre o amateru nego ozbiljnom igraču, koji je lani napabirčio poene po italijanskim fjučersima za svoj najbolji plasman u karijeri na ATP listi (trenutno 149-i.)
                            Lepa šansa za Dušana da napravi dobar rezultat koji bi mogao biti snažan poticaj ka daljem napretku.
                            sigpic

Comment

• Nije se Verdasko raspao juce nego Dusan je odigrao sjajno. On nije popio brejk u tri dugacka seta na sljaci, sto je za pohvalu svakako. On mora dobiti Vannija koji osim servisa nema nista, a Dusan zna sa takve igrace sta da radi. Kao sto je Peca rekao vec ga dobio prosle nedelje u Kito tako da ne vidim zasto ne bi i danas.
                              OVAKO

Comment

• Ajmo Dule oči moje lijepe
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X