Kako ga brat reseta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2015. godina
Collapse
X
-
Ajde ok sto je izgbio, nista strasno, ali ja ne mogu da shvatim sta je sa ovim mladicima? Cemu ta nervoza bre? On, Coric, Zverev, Kozlov... Svi su zivcani do bola, pa jebote sta se to desava. RAzumem neiskustvo, sve je to ok, ali moraju da se malo smire...
Danas prelepi mecevi u Sao Paolo, vredi pogledati De Bakera i Vannija, prstice od servisa tu.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostAjde ok sto je izgbio, nista strasno, ali ja ne mogu da shvatim sta je sa ovim mladicima? Cemu ta nervoza bre? On, Coric, Zverev, Kozlov... Svi su zivcani do bola, pa jebote sta se to desava. RAzumem neiskustvo, sve je to ok, ali moraju da se malo smire...
Danas prelepi mecevi u Sao Paolo, vredi pogledati De Bakera i Vannija, prstice od servisa tu.
According to Sébastien Grosjean, commentating on BeInSports, Marseille tournament director is not happy with Coric's management and entourage who demand a level of accommodation and practise time on Center Court only as high as the top names here for Borna to come.
Ovo mi je več presmješno ako je istina,bolje bi bilo da malo stanu na loptu dok ne bude prekasno,tako su i od Donne pravili zvjezdu,pa gle di je sad
Comment
-
Originally posted by straxx90 View PostMora da je Stefan igrao na Verdasca
Stefi igrao 100%
A otvorilo se Duciju sada fino ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja na Verdasko nisam igrao jos od AO 2014, kada izgubio od Gabasvilija, i to u odlucujucem setu popio je brejk tako sto je napravio 4 duple za redom. Kacio sam trgliceride, pritisak, secer...
Na 2-2 u trecem setu rekao sam na jedan drug da odigra u live-u na Lajovica, jer Verdasko milion puta izgubio ovakve meceve, gde je dobijao prvi set i nakon toga se raspadao.OVAKO
Comment
-
Biće da Dušanu Silnom pasuju prašnjavi dvoranski uslovi za igru
Da li se Nando raspadao ili ne, ostaje činjenica da mu Dušan nije dozvolio realizaciju niti jedne od 4 brejk prilike, dok je od 6 ukazanih, dve brejk prilike iskoristio. Dušanov procenat ubačenog prvog servisa u porastu u odnosu na meč sa Anduharom kao i realizacija na isti. Bolji je bio i retern, posebno na drugi Nandov servis.
Za 1/2 finale Dušanu na megdan izlazi Italijan Vanni koga je dobio pre 10 dana u Ekvadoru 2-0 uz dosta borbe (7-6, 6-4). Reč je pre o amateru nego ozbiljnom igraču, koji je lani napabirčio poene po italijanskim fjučersima za svoj najbolji plasman u karijeri na ATP listi (trenutno 149-i.)
Lepa šansa za Dušana da napravi dobar rezultat koji bi mogao biti snažan poticaj ka daljem napretku.sigpic
Comment
-
Nije se Verdasko raspao juce nego Dusan je odigrao sjajno. On nije popio brejk u tri dugacka seta na sljaci, sto je za pohvalu svakako. On mora dobiti Vannija koji osim servisa nema nista, a Dusan zna sa takve igrace sta da radi. Kao sto je Peca rekao vec ga dobio prosle nedelje u Kito tako da ne vidim zasto ne bi i danas.OVAKO
Comment
Comment