Originally posted by Mario Ancic
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2015. godina
Collapse
X
-
-
Originally posted by Mrkela View PostA daj pogledaj ždrijeb i nabroji mi dva igrača zbog kojih bi otišao pogledati neki meč. Druga stvar stavili su Bornu u ponedjeljak, u najgluplji termin, nakon njega stavili su parove, da imaju malo sluha pa da su ga sutra stavili ili u srijedu a nakon njega ili prije njega jos nekog našeg igrača. Turnir je očajan što se tiče imena, ovo je sigurno zadnja godina jer uz ovaj termin odmah iza AO teško je opstati, jer dobiješ polovne igrače i ako ti ne dođe Čilić nemaš ni gledatalja...,jedino možda spase bosanci sutra posjetu
Comment
-
Ni ovde ne bi bilo bolje, kad je jos postojao Serbia Open, jedino je bilo puno uvece, od 20h kad je igrao Djokovic, svi ostali termini su bili ocajno prazni
Poslednje godine i da ne pricam, ono je bas bilo tuzno...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Prodje Jerzy dalje, bas mi je zao sto nije bilo strima za ovaj mec, sigurno je bilo zanimljivohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
E moj magarce
Ja verujem da je vise nas gledalo Bjelicu letos na Fjucersu u Novom Sadu nego Harisona i Souzu u Beogradu 2012. Nismo mi teniska nacija niti nam treba ATP turnir, ali mi nikad nece biti jasno kako su toliko nesposobni da jedan obican Celindzer ne mogu organizovati... sljaka, dvorana, sta bilo i kad biloPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostE moj magarce
Ja verujem da je vise nas gledalo Bjelicu letos na Fjucersu u Novom Sadu nego Harisona i Souzu u Beogradu 2012. Nismo mi teniska nacija niti nam treba ATP turnir, ali mi nikad nece biti jasno kako su toliko nesposobni da jedan obican Celindzer ne mogu organizovati... sljaka, dvorana, sta bilo i kad bilo
na taj sam mec pomislila kad sam rekla tuzno, jos je karta bila 200 dinara, presmesno za turnir iz te kategorijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Pa ja idem bukvalno na svaki mec kada se igra fjucers u Nisu da gledam Lasla,Nikolu,Bjelicu,Tepavca,Katica i ostale,ne znam stvarno ja bas volim tenis...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Cim Djokovic ode u penziju, ovde ce tenis ponovo da bude marginalna vest, kao sto je i bio pre njega, jednostavno mi nismo teniska nacija.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ma bice tu dobrih tenisera i teniserki poput Lasla,Miomira,Olge...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nis mi nije previse privlacan ali cu na neki beogradski i posebno novosadski otici sigurno. Za neki mozemo i da se skupimo
Valjda ce kamere iz Monpeljea sutra raditi, Basilasvili i per mogu prirediti spektaklFrancuzi su dobli prednost centralnog terena, ali su i ova dva na kecu vise nego zanimljivi
Ako se Karbaljes Baena ikada dovuce do Top 50 mozemo ocekivati da se cesto upisuje na listu sa najduzim mecevima, decko je rodjen za maratone. Ne znam ni koga gledati na ovom cudnom turniru sutra, videcemo gde ce kvalifikanti ali bi mozda najbolje bilo da Jari ide na Haider-Maurera ili Donskoja, ali to se ionako nece videti
Zagreb isto prosecan, moze se svih ovih mecevaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Ti kao da ne znas kakvi smo mi, ukoliko teniser nije najbolji, onda kao da ne postoji
Mislis da bi se ovoliko pratio tenis da ne postoji Djokovic i da su nam najbolji igraci Troicki i Tipsarevic?
Ali malo smo odlutali, ova prica nije za ovu temuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostCim Djokovic ode u penziju, ovde ce tenis ponovo da bude marginalna vest, kao sto je i bio pre njega, jednostavno mi nismo teniska nacija.Last edited by goku; 02-02-15, 22:21.
Comment
-
Originally posted by goku View PostMislim da grešiš, nije bilo Djokovića, a onda se on desio. Generacijama će on biti inspiracija.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostBorna nije znao gde se nalazi, Mico kao po obicaju tera neku svoju pricu a publika kao da je dosla da gleda operu.. ovo je verovatno poslednji Zagreb Indoor, a izgleda da nikome nece faliti
Nadam se da ce Jari u Kitou pokazati mnogo mnogo vise, videli smo kako moze igrati na ovim nadmorskim visinama
Ahahahahahah, Klezar i Hari. Pa ovi komentatori su cudo
Inace Jari je danas bio odlican, nevjerovatno je kako mu leze ove turnire koje se igraju na velikoj nadmorskoj visini.
Servis strasan, ali najvise me fascinira kick servis. U prvom setu je bila situacija kada je loptica preskocila KlezaraOVAKO
Comment
Comment