Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Da Stefan ne postoji, trebalo bi ga izmisliti

vrlo jasan znak da je penzija jako blizu, zijaniti od Berrera je nedopustivo...najgori igrac koji je ikad dobio ove iz vrha
    Danas sam izgubio 10 godina od moji zivot, ZVANICNO! Prvo ovo sa Nadalom, a sad i sa Interom... Pa tek mi je 22 godina a vec ce mi kosa popadati zbog ovakvih mucenika za kojih ja navijam, pa jao Boze sta si me kaznio da navijam za sve sto se muci???

Kazem ja, ovo je najgori poraz u karijeri Nadala, nema bolnijeg. Kakav Rosol, kakav Kirgios, ovo je definitivno najbolniji poraz. Izgubiti od 34 godisnog starca, debeljaka, koji nakon meca rekao da ovo mu je zadnja sezona i koji je prvi put dobio top 5 igrac, e brate jebiga. Ne znam sta da kazem zaista, nek sad igra dublove i nek se usere i tamu, a i nek pukne u 1 kolo AO-a, mozda ce mu doci kad tad pamet. Jebeni mazohista je Nadal
    OVAKO

Comment

• Direktor turnira u Ouklendu odmah je potegao za Rafom, ali to se nece desiti, barem njegov agent tako kaze a i bila bi ludost ici tamo pred Melburn http://www.stuff.co.nz/sport/tennis/...atar-open-exit
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Danas sam izgubio 10 godina od moji zivot, ZVANICNO! Prvo ovo sa Nadalom, a sad i sa Interom... Pa tek mi je 22 godina a vec ce mi kosa popadati zbog ovakvih mucenika za kojih ja navijam, pa jao Boze sta si me kaznio da navijam za sve sto se muci???

Kazem ja, ovo je najgori poraz u karijeri Nadala, nema bolnijeg. Kakav Rosol, kakav Kirgios, ovo je definitivno najbolniji poraz. Izgubiti od 34 godisnog starca, debeljaka, koji nakon meca rekao da ovo mu je zadnja sezona i koji je prvi put dobio top 5 igrac, e brate jebiga. Ne znam sta da kazem zaista, nek sad igra dublove i nek se usere i tamu, a i nek pukne u 1 kolo AO-a, mozda ce mu doci kad tad pamet. Jebeni mazohista je Nadal
        Bas me zanima sta ces pisati kada bude osvojio AO.
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Gdje se to može naći AO, da ga odem i ja tražiti

Stan će sutra malo primiriti Bornu
          Last edited by shminka; 06-01-15, 22:55.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
            Bas me zanima sta ces pisati kada bude osvojio AO.

Ako on osvoji AO posteno ti kazujem da ga nikada u zivotu necu kritikovati, pa makar izgubio sve meceve do kraja karijere sa 6-0 6-0. Sta govoris bre, Nadal da osvoji AO bez pripremne meceve, u takvoj konkurenciji... Teoretske sanse nema za to, nek se usmeri ka sljaci, to je njegov dom. Ako i tamo usere ondak...
            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post

Ako on osvoji AO posteno ti kazujem da ga nikada u zivotu necu kritikovati, pa makar izgubio sve meceve do kraja karijere sa 6-0 6-0. Sta govoris bre, Nadal da osvoji AO bez pripremne meceve, u takvoj konkurenciji... Teoretske sanse nema za to, nek se usmeri ka sljaci, to je njegov dom. Ako i tamo usere ondak...
              Dobro je sto tako mislis,da malo skines pritisak sa sebe.

Comment

• Stefan zaista si premlad da bi bio ovakav fatalista.
                Da nije lepo za gledati nije, ali nije toliko strasno s obzirom na pauzu i razlog iste.
                Samo smireno, bice tezim putem, ali to ti je Nadal.
                A i Inter nije izgubio.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                  Stefan zaista si premlad da bi bio ovakav fatalista.
                  Da nije lepo za gledati nije, ali nije toliko strasno s obzirom na pauzu i razlog iste.
                  Samo smireno, bice tezim putem, ali to ti je Nadal.
                  A i Inter nije izgubio.
                  Jesi videla sta su promasili na 1-1?

Ja sam inace perfekcionista, ali do danas sam tvrdio da bi igraci tipa Berera mogao dobiti i jednom nogom u 90oj godini svog zivota, ali ocito grdno se varam.
                  OVAKO

Comment

• Roger bi ovakvog Berrera i u 67. godini dobio, pješke

Comment

• Ne zaboravi da je i Nadal perfekcionista, videcemo kako ce se ponasati.
                      A ljepo bi bilo da je pogodio prazni gol, pa jos Podolski asistirao u debiju, ali bar nisu izgubili.

Comment

• Ja dobijam uticaj da bi i ja mozda dobio Berera, sta znam, mozda se precenjujem ali tako mi deluje. Pa ko zna mozda nekada dobijem i Rafu, jos ja sam ostao od svih mucenika na svijetu.

A i zao mi je De Bakera, bas sam hteo da dobije danas, ali preuporan je Ferer, videlo se iz aviona da ce kad tad pasti Thiemo. Sutra moramo da navijamo protiv doktora, ipak Basilasvili mi je jako drag momak, pratim ga jos od prosle sezone na challengere. CW je vec napisao par rijeci oko njega, da se ne ponavljamo.
                        OVAKO

Comment

• Shminka,
                          A mozda jos bude i igrao u 67-oj godini. Sigurno igra par sezona vise od Nadala.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Roger bi ovakvog Berrera i u 67. godini dobio, pješke
                            Ako cemo tako i Nadal u 67.godini bi dobio Rogera..

Bice zanimljiv AO,verujem da Nadal ima sansi.

Comment

• to ćemo imati priliku vidjeti sigurno, možda ne sa 67 godina...al 45-50 hoćemo

ovo danas je nedostatak snage i samopouzdanja...bit će on do šljake konkurentan..po neko kolo se može proći

Comment

• Uuuuuuuuuuuuuuuuuups, Mare gadja teskom artilerijom
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X