Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Petoro mladjih Kineza na terenima u Senzenu, za sada je samo jedan rodjen '96. uspeo da dodje do pobede, cetvrti muci Tatloa a peti je dobio poklon u vidu Djordja Djokovica i iskoristice ga
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
      Petoro mladjih Kineza na terenima u Senzenu, za sada je samo jedan rodjen '96. uspeo da dodje do pobede, cetvrti muci Tatloa a peti je dobio poklon u vidu Djordja Djokovica i iskoristice ga
      Bogami...Djole uzvraca udarac
      sloboda ili ništa

Comment

• Vidim da je Tomica prijavio Shenzhen (nije ni cudo kada je u Rusiji odmah ispao) i Marin je tamo i ostali kalsicni ludaci sto igraju nedelju za nedeljom. Tipa Robredo od 100 godina juri rob da uzme jos neku 250-icu dok je "ziv". I Borna ce igrati, cisto da se zna.
        A u Kuala Lumpuru neumorni David Ferer - Dzedaj se vraca!!! I "nas" Viktor, Kirios, Bugarce, Sardi ....
        Jedna stvar me najvise iznenadila i zbog toga i pisem ovaj post. Nema nigde Nisikorija Kaja (ovo Kaja samo zbog NI-ja, i zbog rime naravno)!!!! Da li se opametio konacno? Cisto sumnjam ...
        Last edited by Sandugp; 26-09-15, 10:18.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Borna nece, odustao je

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
            Borna nece, odustao je
            Sto? Povreda ili nesto drugo ima u planu?
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Pravo da ti kazem ne znam, on nije objavio razlog

Ne bas preterano zanimljiv start Kuala Lumpura, ali se mec Zvereva i sardija treba videti, mada je Kina jos gora

sigpic

Comment

• Zvereva ne volim nikako, nesto ne mogu da ga svarim pa to ti je.
                sigpic

Comment

• Ja sledece godine ocekujem Thiema u borbi za top 10, bas volim kako igra.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Nije mi jasno kako su sklepali ovaj kvalifikacioni zreb u Senzenu, ali su Sergej Betov i neki Kinez rodjen 1996. vec u poslednjoj rundi posto na pocetku i kraju kostura nismo imali igrace

Sutra se dakle igra 6 meceva druge runde, sa petoricom U20 igraca. Dak He Le je po prvi put na nekom ATP turniru, videcemo kako ce se snaci ali bi trebalo da dobije Majkla Venusa. Tatlo se danas nije proslavio i morace bolje protiv Cena, ovaj Kinez sto je dobio Djordja ide na Moriju a Zizen Zang, mozda i njihova najveca nada trenutno ima isto tezak zadatak protiv Savila. Nikolas Aleksander Rejes (1995) je Amerikanac o kom ne znam nista, ali sumnjam da on moze nesto vise protiv Ebdena

sigpic

Comment

• Kad vidim da ce Sousa igrati finale tacno mi ide da sutra postanem teniser.
                      OVAKO

Comment

• Vidim Tim se bas sprda sa Sousom
                        Nikada nije kasno Stefi, bitno je da verujes i da imas san!
                        sigpic

Comment

• Nevjerovatno, Sousa je najlosiji igrac na svijetu i on igra finale u dvorani. Gasi bre tenis odma, sta ce nam vise od ovoga.
                          OVAKO

Comment

• Ne dizi rejting King Keniju
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• On bar zna igrati voleje, ima i dobar servis, Sousa apsolutno nisto ne zna, samo vraca lopticu u teren i trci kao blentav. Treba dati medalju ovim boljim teniserima sto gube od njega, ipak je veliki uspjeh to.
                              OVAKO

Comment

• Cemu toliko omalovazavanje Souse, covek ima svoj stil i on ocigledno daje rezultate. Igrao je proslog vikenda DC i to na sljaci, sva 3 dana je igrao i to cak 2 puta po 5 setova i ovde dolazi do finala tako da ako nista bar zasluzuje postovanje a ja bih voleo i titulu da uzme

Comment

Working...