Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jašta, baš kao što je i Clayray Roland Garros osvojio

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Jašta, baš kao što je i Clayray Roland Garros osvojio
      Ma jasta,dovoljno mu je do Sf,taman dotle ukloni svog nemezisa,inace sedmostrukog pobednika Wimb,za nekog ko ne zna da igra na travi sasvim dovoljno

Comment

• Ali fora bi bilo da mu dodje Federer na Wimbledonu i da ga isprasi bas kad je u najlosijoj formi jos od 2005. Mada kakve je srece Rafa jos u prvo kolo imace neki server, pa onda Isner, Ivo, Berdych, Novak...
        OVAKO

Comment

• A mogao bi i da nam novopečenog mladoženju skloni sa puta,cisto da proknjizimo treci Wb

Comment

• Tesko to na travi Endi ima zaista izgledne sanse ove sezone na Wimbledonu, mada treba i zdrijeb da se pogleda, ovako samo mozemo da nagadjamo.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Sta je sramota vidi ko je prv poceo i na kakav nacin je to uradio. Baska procitaj moj post nakon zavrsetka meca, sto ja mislim o Wimbledonu. Ne brini, niko ne police u oblake, znamo kakve sanse ima.
              Smanji doživljaj mališa. Mnogo se pališ a tako malo znaš. Još bi tako neuk da deliš lekcije, da podjebavaš a da nisi sposoban da zajebanciju podneseš. Ne valja ti to mališa, ne valja nikako.
              sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                Smanji doživljaj mališa. Mnogo se pališ a tako malo znaš. Još bi tako neuk da deliš lekcije, da podjebavaš a da nisi sposoban da zajebanciju podneseš. Ne valja ti to mališa, ne valja nikako.
                Prvo, nisam malisa, olabavi se. Drugo, nisam neuk iako ti to tako izgleda. Trece, kad je izgubio Novak ja se nisam podjebavao sa nikome ako ti nisi to primetio. Cetvrto, ako neko pravi zaebancije na strani Nadala to sam ja, pa koliko puta ove sezone sam se nasalio zbog njegovog stanja koje svi znamo kakvo je. Evo i sad se sprdam za travu. Molim te olabavi me i drugi put kad hoces da provociras pravi to kako treba a ne sa cinizmom.
                OVAKO

Comment

• Ja tebi rekoh a ti kako ti volja.
                  sigpic

Comment

• Ok. Ne prozivaj me od sad za nista, klikni ignore i ne smaraj se samnom. Pozdrav.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Tesko to na travi Endi ima zaista izgledne sanse ove sezone na Wimbledonu, mada treba i zdrijeb da se pogleda, ovako samo mozemo da nagadjamo.
                      Clayray je razmisljao samo kako da se proslavi na prašinama Evrope,pa je tako nekadasnjeg kralja tih prašina svrgnuo sa trona po prvi put u zivotu u njegovoj mu prestonici,dok se istom kralju na zelenilu Wimbledona nikad približio nije
                      Last edited by Srkisa; 15-06-15, 10:43.

Comment

• Rafina titula na travi diže tenzije kako u svijetu tenisa tako i na forumu SK. Sjajna uvertira pred Wimbledon.

Originally posted by pecaros View Post
                        He, he, buši Vića rekete.
                        Originally posted by pecaros View Post
                        A forhendi ala zvižde, lele
                        Treba imati razumijevanja i za pecu, Vića je jučer malo bušio, pa je zviždao, i opet nedovoljno za labilnog Nadala na povrh svega travi, majku mu.

Aj sad da se okrenemo Queensu i Halleu do nove 250-tice.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Kvins i Hale su serija 500.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Korak po korak, 250 pa 500, fali nam jedna 1000-ka, pa 2000.
                            Samo vi zezajte Grassdala.
                            Shminka bravo za nadimak.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Kvins i Hale su serija 500.
                              Zato i kažem, da se okrenemo njima pa da se vratimo na ovu temu kad se ponovo bude igrao turnir iz serije 250.
                              1. Andrey Rublev
                              2. Thanasi Kokkinakis
                              3. Alexander Zverev
                              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Nadimak je prepisivačina, taman posla da se smišljaju još i nadimci

Comment

Working...
                                X