Announcement
Collapse
No announcement yet.
Burnley F.C.
Collapse
X
-
Barton od pocetka!!!!
Darikwa, Tarkowski i Pope dobijaju priliku od pocetka.
Defour se vraca u prvih 11.
Dok mali Keane kapiten!
Sanderlend-Barnli
16h
Last edited by Dule Krtola; 07-01-17, 14:15.
Comment
-
Kako gotivna sredina Defur i Barton na menadžeru. Još jedan crnac tu da trči i milina.
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Uspeo sam konacno da ubedim svoj kompjuter da FM17 nije toliko zahtevna igra i sada biram tim koji da vodim. Igrao sam sa Svonzijem do novembra, belezio fine rezultate, ali me nista ne slusaju, radi ko sta hoce. Prvi sledeci favorit mi je Barnli, pa reko da priupitam strucnjake za misljenje.. Takodje, koja bi taktika bila optimalna, a da nije bunkerica? Hvala
Comment
-
Ne igram FM vec duze vrijeme al sa Barnlijem je malo teze jer mali budzet vjerujem a malo kvalitetnih igraca.
Sto se tice formacije, pa stavi ovu koja i jeste. 4 4 2.
Ne mozes nista vise napadacku jer imas samo jednog Greja.
A da stavis sa 5 na sredinu a maknes drugog napadaca to je vec mali bunker a mozda bolja formacija jer imamo Defoura, Hendrucka, Islandjanina koji uz Bojda i eto Marneya sacinjavaju vrlo opasan dio tima. I u napadu Grej. Mozda malo bunkuerski ali bolja od 4 4 2 jer Vouks i Barnes nisu bas nekog kvaliteta. Ne mogu visak napraviti za razliku od igraca sa sredine koji znaju ponesto.
Comment
Comment