Izasao top snimak za Going in style
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sandu, da li je Sansa toliko antipaticna zbog glumice ili je takva i u knjigama ? Tesko je uvek ubosti sa malim glumcima koji treba da odrastu igrajuci jednu ulogu, cesto se desi da dobijemo nesto ovako. Da li bi bolji casting pomogao ?sigpic
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostSandu, da li je Sansa toliko antipaticna zbog glumice ili je takva i u knjigama ? Tesko je uvek ubosti sa malim glumcima koji treba da odrastu igrajuci jednu ulogu, cesto se desi da dobijemo nesto ovako. Da li bi bolji casting pomogao ?
A u knjigama jos uvek nismo videli njenu "maracnu stranu", jer se knjige tj pustsestvije junaka razlikuju u odnosu na seriju. U nekim slucajevima znatno, a u nekim nesto manje. Da ne govorim o tome da je serija prestigla knjige.
Sansa je u knjigama (barem dokle su knjige stigle) u Dolu, skrivena i predstavljaju je kao Maloprsticevu vanbracnu cerku. Sta ce dalje biti sa njom u knjigama videcemo. S tim sto je i u knjigama jednako glupa, ali ne znamo kakva ce biti kada pocne da utice na dogadjaje oko sebe u vecoj meri.Last edited by Sandugp; 21-07-17, 08:11.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Na ovo sada naletih, opasni spoileri zza narednu epizodu, nesto od ovoga sigurno ide u narednu peizodu, ako ne i sve:
SpoilerMelisandra dodje kod Deneris. A Juron izgleda vec nahvatao svoj poklon za Sersei. Pretpostavljamo da su to Pescane Zmije koje su joj ubile Cerku. Mozda cak i ona Oberinova udovica - kako se ono zove, stao mi mozak.Last edited by Sandugp; 22-07-17, 13:21.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
sigpic
Comment
-
Ne znam što ljudi očekuju od BcS pa im se ne sviđa, spora im je i slično... a pročitao sam dosta takvih komentara. Meni je serija odlična, epizode mi časkom prođu. Bila je jedna epizoda gdje mislim da 15-20 min niko ništa nije progovorio, ali i to je bilo predobro i zabavno.
Ili iz BrBa koliko se prozivala ona epioda sa muvom a ono je jedna od najjačih epizoda serijesigpic
Comment
Comment