Originally posted by Rondo9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by Miletić View PostOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Dok imam vremena zeleo bih da iznesem jos jedno zapazanje vezano za WW a tice se Dolores i njene price:
SpoilerMislim da se prica vezana za Dolores - bar ona koju mi mozemo da vidimo - jedan njen deo sigurno, odvija u sadasnjem vremenu (vremenu u kom MIB i Tedi vode svoju). Ali da se takva identicna ili makar veoma slicna prica odvijala i 30 godina ranije sa njom i Vilijamom u glavnim ulogama. Hocu da kazem da on trenutno ide po starom tragu i za to vreme se priseca dogadjaja iz proslosti. Mnoge scene u seriji su me navele da mislim tako - scene u kojima je ona sama samcijata i jasno se vidi da nema nikoga oko nje, a trenutak kasnije se tu pojavljuju Vilijam, El Lazo, Logan itd itd ... Ili obrnuto: tu su sa njom, pa je u narednom trenutku sama.
Mi znamo da se odredjeni "domacini" kako ih u seriji zovu mogu ponekad pogubiti u svim svojim secanjima i memorijama i izgubiti osrecaj za trenutno. Mislim da je to upravo slucaj sa Dolores. Tako da imamo Dolores koja tumara po parku istim putem kojim je isla pre 30ak godina vodjena svojim secanjima. Na sta ce na kraju naleteti zivo me interesuje, ali predpostavljam da ce se sresti sa MIB. U koliko uzmemo u obizir kao tacno predpostavku da su MIB i Vilijam jedna te ista osoba, onda je to krajnje logicno.
A naravno ne izuzimam mogucnost da je Dolores vise puta ponavljala svoju "avanturu" - nakon sto ju je prvi put dozivela.Last edited by Sandugp; 26-11-16, 09:11.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
WW
Epizoda je fenomenalna, gluma fantasticna. Znaci ne zna se ko je bolji.
A sada cu malo da kopiram Maru, pa da kazem da se sve odvija kako sam rekao (predvideo).sigpic
Comment
-
Bas je vrhunska deveta epizoda WW.Kako se blizi kraj epizode su sve bolje i bolje i sve misterije od prve epizode se otkrivaju.Poznajuci HBO ne ocekujem nista spektakularno u sledecoj, nego postavljanje temelja za drugu sezonu.
Kraj jebe kevu, taman pomislis nema tu sta da te iznenadi posto su se sva tvoja predvidjanja ostvarila i dobijes jedan jak virtuelni samar.
Comment
-
Odgledao Vikinge, do juce nisam znao da danas izlazi ova 11. epizoda.
SpoilerAjvar najludji od sve brace, isto neki sjeban pogleda kao Ragnar. Kad je Ragnar sve one price pricao Flokiju i Lagerti pomislio sam da manipulira sa njima sve dok se nije hteo obesiti, ali kontam da ce svi ici za njim u Englesku.
Comment
Comment