Sto se tice GoT, ja sam poceo gledati nakon tri sezone, pa mi nije bilo dosadno, nisam morao cekati 7 dana, a da pri tome budem razocaran epizodom. Sto se same serije tice, ocekivao sam i jos uvek ocekujem nekakve okrsaje, duele 1 na 1, a ne da gledam je**nu sapunicu. To me strasno nervira, najmanje ima onoga cega bi trebalo biti najvise.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostSto se tice GoT, ja sam poceo gledati nakon tri sezone, pa mi nije bilo dosadno, nisam morao cekati 7 dana, a da pri tome budem razocaran epizodom. Sto se same serije tice, ocekivao sam i jos uvek ocekujem nekakve okrsaje, duele 1 na 1, a ne da gledam je**nu sapunicu. To me strasno nervira, najmanje ima onoga cega bi trebalo biti najvise.
Comment
-
Da ste gledali jos skontali bi da decake ne ubija.
Ali da ima incesta, ima jbg.
To je ono sto ja pricam Gojku, ne mozes suditi necemu sto ne poznajes dovoljno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E da, to sranje sa Šetačima. Nekako sumnjam da će se najezda i dogoditi do kraja, što će biti veliki minus za seriju, u mojim očima. Imaš pretnju koja ti visi nad glavom, hraniš je godinama i na kraju - ništa.
Moja zamerka seriji je prevelika, ogromna količina scena izuzetno brutalnog nasilja. Mislim, što je mnogo, mnogo je. Dosadno je. Oduzmeš to, imaš dobru podlogu za odličnu seriju ili film.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDa ste gledali jos skontali bi da decake ne ubija.
Ali da ima incesta, ima jbg.
To je ono sto ja pricam Gojku, ne mozes suditi necemu sto ne poznajes dovoljno.
Cuvao sam se spoilera i hteo gledat pre ili kasnije, ali nikako da krenem.
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostMoja zamerka seriji je prevelika, ogromna količina scena izuzetno brutalnog nasilja. Mislim, što je mnogo, mnogo je. Dosadno je. Oduzmeš to, imaš dobru podlogu za odličnu seriju ili film.
Ona Deneris jede konjsko srce, krv joj ide niz lice, hoće da povrati, oni pet minuta to prikazuju. Onom njenom bratu sipaju topljeno zlato preko glave.
Drago mi je da ima još anti GOTova.
Comment
-
Jbg tesko je nakaniti se, ali odredjeni likovi su toliko maestralni da je greota ne pogledati.
Neke sezone jesu malo "sporije" ali vredi istrpeti po koju "dosadnu" epizodu koje generalno imamo u svim serijama.
Seriju ne ocenjujem kao vrhunsku mada vidim da je svi zivi opasno hvale (izuzetci poput Goksa naravno postoje) jer kada je uporedim sa knjizevnim delom, deluje mi prilicno jadno i sturo i prosto...
A drugacije ne mogu da je posmatram nego kroz prizmu knjiga po kojima je i uradjena.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by gokara View PostBaš tako, što mora to toliko eksplicitno i često. Velika većina nas nije bolesna da nam se diže na prosuta creva i iščupane jezike. Preterali su ga baš. Čak i u onom Spartaku su to suptilnije odradili, ili je scenografija drugačija ne razumem se baš u to, ali nije toliko gadno za gledati, a serija je o gladijatorima.
Ona Deneris jede konjsko srce, krv joj ide niz lice, hoće da povrati, oni pet minuta to prikazuju. Onom njenom bratu sipaju topljeno zlato preko glave.
Drago mi je da ima još anti GOTova.
S druge strane, nisam antiGoT. Štaviše, mislim da je serija dobra (uz gorepomenute tweak-ove, bila bi potpunija), ali mislim da je "Rim" bio kvalitetnija serija, koja je morala da "zalegne".sigpic
Comment
-
O Zimi se vise ne prica, Zima je stigla.
@gokara
Mali je uzorak epizoda, mada ako ti takve stvari smetaju bolje sto si prestao jer kasnije postaje jos gore.Serija postaje jos vise brutalnija, a i kvalitet epizoda je u rastu do pocetka pete sezone.Tu se desio pad, sada su u sestoj uspeli malo da se dignu.
Comment
Comment